Kwaliteitsmanager

Voor 32/40uur per week, waarvan in ieder geval op de woensdag en de vrijdag, zijn wij op zoek naar een:

Kwaliteitsmanager (m/v)


Wie ben jij?

Kwaliteit en jij gaan in één adem samen. Jij kan niet zonder structuur en vindt het een uitdaging om dit aan te brengen en je collega’s hier in mee te nemen. Je bent een echte teamplayer met een sterke persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Je vindt afwisseling in je werk uitdagend. Kwaliteitssystemen en alles rondom certificeringen is voor jou appeltje-eitje. Daarnaast word jij geroemd om je punctualiteit en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de AGF-branche. Of je nu moet communiceren in woord of geschrift, in het Nederlands, Engels of Duits, jij doet dit moeiteloos omdat deze talen jou 100% eigen zijn. Als je ook nog eens beschikt over aanvullende ervaring met duurzaamheidsvraagstukken dan ben je mogelijkerwijs onze ideale match!

Door jouw ervaring kun je snel zelfstandig aan de slag en weet je de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk, en andersom.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, lees dan vooral verder!


Waar ben je verantwoordelijk voor?

Samen met de Kwaliteitsmedewerker vormen jullie samen een dynamisch duo en bedienen vanuit kennis en structuur alle vraagstukken rondom QA en borgen hierbij de belangen van al onze stakeholders.

De ontwikkeling en het bewaken van het QA beleid tezamen met de implementatie en het uitdragen ervan, zowel binnen als buiten de organisatie, behoort tot de verantwoordelijkheden. Je bent een echte bouwer en ziet het als een uitdaging om naast QA zaken ook duurzaamheid gerelateerde vraagstukken, op te pakken, te implementeren en te professionaliseren. Daarnaast krijg jij een kick om audits vlekkeloos te doorlopen en neem jij zonder problemen de uitdagingen rondom onze certificeringen aan. (IFS, SKAL, Planet Proof en Fairtrade)

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Je treedt op als adviesbaken en aanspreekpunt voor zaken op het vlak van QA zowel intern als extern;
  • Vraagstukken zoals klantverklaringen en klachten zullen ook regelmatig als taak terugkeren.
  • Door je werkhouding, inzet en ervaring, ga jij moeiteloos aan de slag met het coördineren en actualiseren van duurzaam/sociaal gerelateerde certificeringen als Planet Proof, Fairtrade en de jaarlijkse SIFAV datasheet. Daarnaast vind je het een uitdaging om samen met de Producenten, Product Managers en Marketing Manager dit naar een next level te brengen.
  • Toewerken naar een audit is voor jou gesneden koek. Jij weet exact met wie je moet schakelen en welke stappen je moet nemen naar een goede vertegenwoordiging van Olympic Fruit tijdens de hierboven genoemde certificeringen.
  • De eindbewaking van het Residu Monitorings Programma (RMP) behoort ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Samen met de Kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat het RMP wordt opgevolgd, eventueel wordt bijgestuurd en dat de communicatie richting klanten en leveranciers goed verloopt.


Wie zijn wij?
 

Olympic Fruit B.V. is specialist in de import, export en distributie van fruit. Met focus op druiven, citrus en steenfruit weten wij een zorgvuldige selectie van telers over de hele wereld aan ons te binden. Door een nauwe samenwerking met deze leveranciers verzorgen wij het teeltprogramma, de verpakkingen en de logistiek van onze klanten dicht bij de bron. Zo bedienen wij de Europese fruitmarkt al vele jaren met succes.


Wat bieden wij je?

Bij Olympic Fruit geven wij jou een hoge dosis vertrouwen. Dit houdt in dat je een uitdagende, zelfstandige functie bekleedt binnen onze organisatie. Je wordt omringd door professionals die zich het prettigst voelen bij een informele werksfeer. Wij geloven dat we je niet alleen moeten belonen met alléén goede arbeidsvoorwaarden, dus we stimuleren je ook om je talenten verder te ontplooien door middel van cursussen, trainingen of opleidingen.


Interesse?

Mail je CV en motivatie naar recruitment@olympicfoodgroup.com ter attentie van Murielle Kouters-Vanacker. Heb je functie inhoudelijke vragen? Neem dan telefonisch contact op met Cindy Wilschut-van Dorp, 0180 646221. Aanvullende informatie over Olympic Fruit B.V. kun je vinden op onze website www.olympicfruit.com


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven