Software consultant

RPO zoekt een 

Software consultant

 

Werken bij RPO

RPO heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor onder andere de AGF branche. Inmiddels maken al meer dan 70 AGF bedrijven gebruik van de software. RPO ontwikkelt de software in eigen beheer met de modernste ontwikkeltechnieken. De organisatie bestaat uit 24 enthousiaste medewerkers die gezamenlijk als een team naar de klanten opereren.


Software Consultant  

Ben je een ervaren software consultant ? Iemand die van aanpakken houdt, out-of-the-box denkt en kennis heeft van IT processen?


Hoe ziet deze uitdaging eruit:

Als consultant houd je je bezig met de business vraagstukken met betrekking tot commerciële en financiële kant van de software. Je bent verantwoordelijk voor het vinden en implementeren van de juiste ICT oplossingen bij klanten. Je optimaliseert, inventariseert en beschrijft de daaraan gerelateerde processen. Je zet jouw analyse om in gedegen en begrijpelijk advies. Daarnaast bied je ondersteuning aan je collega’s.


Het profiel:

  • HBO opleiding informatica of bedrijfskunde (of een andere relevante studie waarmee je kennis hebt opgedaan van IT processen)
  • Werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur met (andere) ERP software
  • Kennis van (markt)ontwikkelingen op het gebied van IT processen
  • Affiniteit met het vertalen van bedrijfsprocessen naar automatiseringsoplossingen
  • Kennis van Power BI en Crystal Reports is een pre


Geboden wordt:

Een uitdagende en zelfstandige functie in een zelfsturende organisatie. RPO ICT Solutions biedt een prettige werkomgeving en een enthousiast team. Daarnaast behoren bij deze verantwoordelijke functie een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd?

Ben jij de Software Consultant die wij zoeken? Wij nodigen je graag uit voor een bakje koffie of thee. Je sollicitatie kun je sturen naar: info@rpo.nl ter attentie van Jeroen van Wetten. Wil je meer weten over deze functie, neem gerust contact op met Jeroen via 06-24560515 of via jeroen.van.wetten@rpo.nl.

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven