Supply Chain Coördinator

Wil jij impact hebben op logistieke en administratieve processen? En werken met 's werelds beste avocado's?


Wat is jouw opdracht?
 

Mission Produce is wereldwijd marktleider in de productie, distributie en marketing van verse Hass avocado's!

Mission Produce is een verticaal geïntegreerd bedrijf en heeft sterke relaties met haar telers in de landen van herkomst in Zuid-Amerika. Dit zorgt ervoor dat zij het hele jaar door Europese retail- en groothandelsklanten kan voorzien van 's werelds beste avocado's! Mission Produce Europe is een groeiend bedrijf en heeft een heldere groeiambitie: haar aanwezigheid binnen het Europese retail kanaal vergroten.

Het is jouw opdracht alle administratieve en logistieke processen zo efficiënt mogelijk in te richten! Samen met je collega's binnen het team Supply & Operations stel je Sales in staat om de grote retailers te veroveren en ben je een belangrijke schakel bij het realiseren van de groeiambitie van Mission Produce Europe.


Hoe ga je dat aanpakken?

Jij regelt alle operationele processen rondom de in- en outbound van 's werelds beste verse avocado's! En net zoals de rest van Mission Produce Europe, sta jij voor de hoogste kwaliteit.

INBOUND
Zodra er een levering binnenkomt, verzorg je de planning en stem je de order af met de QA-Managers. Binnengekomen leveringen kunnen verschillende routings hebben voordat ze naar de klant gaan: rijpen, ompakken of opslaan. Jij zorgt dat alles netjes in het systeem wordt verwerkt en zo efficiënt mogelijk verloopt.

OUTBOUND
Zodra de gerijpte avocado's voldoen aan de wensen van de klant, gaan ze op transport. Jij regelt dit transport tot in de puntjes en ziet erop toe dat het kwaliteitsteam een laatste check doet. Trots kijk je hoe weer een lading avocado's van de allerbeste kwaliteit de deur uit gaat. Het blijft een moeilijk moment...

Jij weet precies wat er speelt in het warehouse. De voorraad houd je wekelijks bij en samen met het kwaliteitsteam monitor je de conditie van het fruit.


Wat breng je daarvoor mee?

 • Organisatietalent, jij houdt altijd je hoofd koel en kan goed prioriteiten stellen
 • Relevante werkervaring binnen supply & operations in de fruit, horti & agro sector is een absolute pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Spaans is een plus
 • Havo/vwo of mbo-plus opleiding, goed analytisch inzicht en communicatief vaardig
 • Ruime ervaring met het MS Office pakket, met name handig in Excel en Word
 • Teamplayer en gemotiveerd om prestaties te leveren


Waar ga je dit doen?

Mission Produce - world's finest avocado's

Mission Produce werd in 1983 opgericht door veteranen uit de industrie: Steve Barnard en Ed Williams. Zij zagen het potentieel van avocado's op de Amerikaanse markt en ver daarbuiten. Mission Produce is uitgeroeid tot een wereldwijde marktleider in de productie, distributie en marketing van verse avocado's. Ze zijn actief in de Verenigde Staten, Mexico, Peru, Chili, Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland.


MISSION PRODUCE EUROPE

In 2013 opende Mission Produce Europe haar verkoopkantoor en distributie centrum in Hazeldonk, Breda. In 2017 werden de rijpingskamers gebouwd. Dit was een grote stap in het Europese uitbreidingsplan van Mission en maakte het mogelijk om het hele jaar door een consistent volume van 's werelds beste avocado's te distribueren naar klanten op de Europese markten.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken binnen een compact en toegewijd team als onderdeel van een bijzonder Amerikaanse familiebedrijf
 • Internationale werkomgeving met verschillende culturen
 • Een organisatie waar kwaliteit voorop staat, ook voor hun werknemers
 • De kans om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en/of trainingen
 • Prima salaris o.b.v. 38-urige werkweek, 27 vakantiedagen, 19ct/km reiskostenvergoeding en overige conform cao Groenten & Fruit Groothandel.

 

Heb je interesse?

Reageer snel via www.velde.nl/missionproduce. Heb je eerst nog vragen? Neem gerust contact op met Roy (06 3016 0859) of Carlijn (06 5468 6255)

 

 

 

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven