Warehouse Supervisor

Warehouse Supervisor

Ben jij de Warehouse Supervisor, die altijd de boel onder controle heeft? Iemand die zorgt voor een goede teamspirit? Op onze locatie Cool Port Rotterdam kun je aan de slag in ons semi-automatisch koel-/vrieshuis.
 

Functie:

Als Warehouse Supervisor stuur jij de medewerkers in het warehouse aan en zorg je ervoor dat in-, op- en uitslag verloopt zoals afgesproken met onze klanten. Je stuurt op het behalen van de dagelijkse doelen en dat onze klanten, op het juiste serviceniveau, bediend worden. In Cool Port werk je in twee ploegendiensten (6.00-14.30/14.30-23.00).
 

Jouw werkzaamheden:

  • Leiding geven aan de medewerkers, zorgen voor een goede teamspirit;
  • Coördineren van de laad- en/of loswerkzaamheden, indelen van de medewerkers en materieel op de verschillende operationele processen;
  • Verantwoordelijk voor het juist opslaan van onze goederen onder de juiste condities en je stuurt bij indien nodig;
  • Melden van afwijkingen van procedures en/of klantinstructies, verschillen en schades van de voorraad en hierop onderneem je gelijk actie;
  • Nemen van preventieve maatregelen ter voorkoming van schade;
  • Zorgen voor een juiste en volledige administratieve afhandeling van de werkzaamheden (denk hierbij aan urenadministratie, schaderapporten etc.). 

 
Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding in een logistieke richting
  • Minimaal twee jaar leidinggevende ervaring
  • Rijbewijs B
  • In staat te presteren onder druk

 
Wij bieden jou:

Naast een goed salaris bieden wij jou 28 vakantiedagen en een premievrije WIA- en ANW-verzekering. Mocht jij je verder willen ontwikkelen, pak je kans en vraag ook om een studie mocht je daar behoefte aan hebben.
 

Wil jij bij Kloosterboer komen werken?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton met CV en motivatie. Heb je nog vragen? Bel dan met Mike Gelderblom, manager operations, via telefoonnummer 06 11132439.
 
Voor meer informatie over Kloosterboer kijk op onze website: www.werkenbijkloosterboer.nl
 


Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Meer dan drie miljoen kubieke meter aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in Europa.
Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen. Kloosterboer heeft meer dan 700 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in IJmuiden, Velsen, Rotterdam, Vlissingen, Lelystad, Harnes (Frankrijk), Bayside (Canada), Dutch Harbor (Alaska), Zweden en Zuid-Afrika.

 

Solliciteer

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven