(Junior) Verkoper AGF Italië

Met een breed assortiment van vers geoogste kwaliteitsproducten heeft deze actieve onderneming afgelopen decennia een sterke positie op de AGF-markt wereldwijd opgebouwd. De producten komen van eigen teeltbedrijven in onder meer Nederland, Zuid-Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Daarnaast wordt samengewerkt met geselecteerde telers, telersverenigingen en andere leveranciers. Door de sterke combinatie van kwaliteitsproducten van eigen teelt en van de beste toeleveranciers wordt er dagelijks een compleet en concurrerend assortiment AGF aangeboden.

(Junior) Verkoper AGF Italië


Functieomschrijving

Eerst is er een intensieve maar ook goed begeleide inwerkperiode. Daarna gaat hij of zij zich dagelijks bezighouden met de telefonische verkoop van AGF aan de Italiaanse retail- en groothandelsmarkt, inclusief administratieve verwerking en afhandeling. Bij de gezochte kandidaat staan de wensen van de Italiaanse klantenkring en de handelsmogelijkheden in dit land centraal. Behalve om de succesvolle verkoop gaat het om het opbouwen van hechte relaties met afnemers. Hij of zij voelt zich prima thuis in een internationaal georiënteerd bedrijf waar kennis, vakmanschap, kwaliteit, slagvaardigheid en betrouwbaarheid centraal staan. Het werk gebeurt vanuit de moderne vestiging in Limburg.


Functie-eisen

De gezochte kandidaat moet de Italiaanse taal goed beheersen, zowel gesproken als geschreven. Daarnaast heb je veel gevoel voor zien èn benutten van commerciële kansen. Je wilt dagelijks resultaat boeken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je verliest nooit het overzicht in de dagelijkse hectiek van de markt.


Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime functie bij een gerenommeerd internationaal bedrijf
  • Een goede werksfeer
  • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitstekend salaris passend bij de zwaarte van de functie
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden


Spreekt deze vacatureschets je aan? Reageer dan meteen! Heb je nog vragen of wil je meer weten voordat je solliciteert? Eén belletje of email helpt jouw vragen te beantwoorden.

Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven