Service manager Europe

Eco warehouse is EU distributeur van duurzame producten, gericht op het verminderen van het gebruik van plastic en minder voedselverspilling. Vanuit een passie voor duurzaam leven servicen wij ca. 1500 winkels verspreid over Europa. We vertegenwoordigen de merken Bee’s Wrap, Food Huggers, Vejibag, Stasher bag, Bag-again, SoapLift en The Avocado Sock. Vanuit onze nieuwe locatie in Barneveld willen we Europa nog beter kunnen bedienen en ervoor zorgen dat deze mooie producten echt overal in Europa te vinden zijn. Om de organisatie in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat we ondanks de groei hetzelfde kwaliteitsniveau én de persoonlijke aandacht voor de klant behouden, zijn we op zoek naar een


Service manager Europe


Als Service manager Europe van Eco Warehouse ben je altijd op de hoogte van de voortgang van de orders in het bedrijf. Je hebt contact met de klanten, stuurt processen aan, houdt deadlines in de gaten en stuurt bij. Je adviseert de klanten en voelt je verantwoordelijk voor het goed verlopen van het distributieproces. Je hebt een duurzaam hart, brengt kennis mee over de producten of bent erg leergierig zodat je jezelf de productkennis snel eigen maakt. Je zorgt ervoor dat zowel de interne begeleiding als het contact met onze klanten vlekkeloos verloopt. Je talent voor administratie maakt dat je altijd overzicht hebt.


Solliciteer als:

  • Je beschikt over een HBO-niveau en bekend staat om je vermogen problemen op te lossen voor ze ontstaan.
  • Je persoonlijke klantbenadering je een commercieel talent maakt.
  • Je een talenknobbel hebt en naast Nederlands en Engels, ook je mannetje staat in het Frans, Duits of Spaans.
  • Je een bepalende factor kunt zijn bij de verdere groei van Eco warehouse.
  • Je een echte teamplayer bent.
  • Je het verschil maakt door wie je bent en wat je doet en niet alleen door wat je zegt.
  • Je een duidelijk en eerlijk beeld hebt van wat je (al) wel en (nog) niet kunt.


Interesse gewekt?

Laat ons zien wie je bent en wat je kunt, waarom deze rol je aanspreekt, waar je deskundigheid ligt en ook waar niet. Mail dit naar HRM@ecowarehouse.nl, o.v.v. sollicitatie Service manager Europe. 

De vacature staat open tot we de persoon hebben gevonden die qua persoonlijkheid past bij Eco warehouse en die in deze rol een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. Zolang
dit nog niet het geval is, kun je de vacature terugvinden op onze website www.ecowarehouse.nl. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en informeren we je over het vervolg van de procedure.

Meer weten? Neem contact op Ellen Visser op 0342 – 48 00 00.


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven