Senior AGF Manager verkoop Rusland

Na ruim 20 jaar als ondernemer in de AFG branche gewerkt te hebben, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. heb ik een zeer ruime ervaring in de AGF branche  en hierdoor een gedegen kennis van de nationale en internationale handel in landbouwproducten. De werkzaamheden die voorkomen in deze functie heb ik allen op verschillende niveaus uitgevoerd. Zo was ik als ondernemer vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de jaarplanningen en –verslagen en heb ik leiding gegeven aan teams tot 5 personen.

Belangrijker voor deze functie is dat ik een sterk ontwikkeld politiek gevoel heb en een ruime ervaring als verbinder en belangenbehartiger. Als voorbeeld heb ik tijdens mijn werkzaamheden in Rusland de belangen van Nederlandse opdrachtgevers behartigt binnen de Russische retail.

Ter illustratie van mijn openbaar optreden verwijs ik naar een Russisch gesproken presentatie voor vakgenoten tijdens World Food Moskou 2016 over de gevolgen voor de Nederlands-Russische handel van de door Rusland opgelegde embargo’s: 

https://m.youtube.com/watch?v=q2cxe1VbKDo&feature=youtu.be 

Mijn ervaring op verschillende niveaus zorgt er voor dat ik zowel kan communiceren met mensen in de dagelijkse operatie als een strategisch sparringpartner voor het bestuur kan zijn.

Het menselijke contact is zo mogelijk nog van een groter belang dan het hebben van de juiste competenties. Ik ga dan ook graag met jullie in gesprek om er achter te komen of wij bij elkaar passen en zie jullie uitnodiging met belangstelling tegemoet.

Meer informatie over mij vind je op de volgende website:
https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/zakendoen-met-/rusland/

Contactgegevens:
Tel.: +31(0)203458528
Mob.: +31(0)654980160
Mob. Rusland: +79265203955
E-mail: vitali.usanov@gmail.ru
Skype: Vitalyx5


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven