Financieel medewerker(ster) Aardappelen

Q-potato in Lemmer richt zich op de in- en verkoop van Poot- en Consumptieaardappelen. De pootaardappelen zijn met name vrije rassen en de afzet vindt plaats in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De consumptieaardappelen van met name de kleigronden in Noord Europa vinden hun weg naar afnemers in geheel Europa. Kwaliteit, vakkennis, vertrouwen en goede relaties staan bij Q-potato hoog in het vaandel. Dit heeft de afgelopen jaren voor gezonde groei  en uitbouw van de activiteiten gezorgd.


Financieel medewerker(ster) Aardappelen

(parttime +/- 24 uur)


De vacature Financieel medewerker(ster) Aardappelen

In deze functie ligt de focus op het financieel afwikkelen van de geleverde en/of ontvangen aardappelen. Hierbij wordt direct contact gehouden met de telers, klanten, logistiek en verkoop om de juiste informatie te ontvangen zoals tarra en vrachtbrieven. Het team is gewend om elkaar te helpen. Het kan voorkomen dat je in rustige perioden ook activiteiten buiten je vakgebied en buiten kantoor kunt doen. Dit maakt de functie extra uitdagend en boeiend.


Wat verwachten wij van de Financieel medewerker(ster) Aardappelen

Voor deze parttime functie zoeken wij een enthousiaste teamspeler met een opleiding op MBO niveau. Interesse en kennis van de (poot)aardappelteelt is een duidelijke pre. Het hebben van oog voor detail en precieze werkhouding zijn een vereiste in deze functie. Hierbij wordt een actieve houding verlangd ten aanzien van het opvragen van gewichten, vrachtbrieven en eventueel andere benodigde documenten. Kennis van Microsoft Navision is een pré.


Arbeidsvoorwaarden vacature Financieel medewerker(ster) Aardappelen

Wil je meer informatie over de functie, neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk werk je al in een soortgelijke functie en wil je weten of een overstap zinvol is. Ben je een secuur persoon en gaat je voorkeur er naar uit om in een klein team te werken waar een informele sfeer heerst dan is deze functie uitermate geschikt voor jou.


Locatie

Lemmer


Solliciteren

Mail je brief voor 2 september 2019 met CV naar: wouter@qpotato.com

Q-potato Holland BV
Roggemole 6-12
8531 WB Lemmer


Voor vragen of informatie: 

Wouter Mutsaers: tel 06-12871963 of

Kijk  op: www.qpotato.com


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven