Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Strategisch Inkoper

E.F.P. International B.V. is een exportonderneming in alle mogelijke soorten groenten en fruit met vestigingen in Poeldijk, Groningen en Perpignan (FR). In onze eigen loods verwerken we alle inkomende producten en bouwen we op maat gemaakte pallets voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Vanwege groei is binnen het team ruimte ontstaan voor de functie:

Strategisch Inkoper

(specialiteit glasgroente en import Marokko)

(Standplaats Poeldijk, 40uur)


Dit ga je doen

In samenwerking met jouw inkoop collega’s ben jij continu verantwoordelijk voor het schakelen en coördineren tussen leveranciers en verkopers. In de s ’ochtend focus je je op de prijzen in de markt en houd je de voorraad in de gaten in nauwe samenwerking met de afdeling kwaliteit. Vervolgens communiceer je dat naar de verkopers en ben je tegelijkertijd bezig om de aanvragen van de verkopers bij de leveranciers te verwerken. Gedreven met goede kwaliteit en tegen de beste prijs waarbij het belang van EFP International voorop staat.

Daarnaast ben je sparringpartner van de directeur, kom je met ideeën voor uitbreiding van nieuwe leveranciers en telers om aan de marktvraag te voldoen en maakt een inkoopplan. Je durft te ondernemen, ziet kansen en zet dit om naar acties waarbij je je inkoop -en verkoopcollega’s mee krijgt. Je creëert de juiste voorwaarden en zorgt dat contracten en inkoopprijzen worden afgesloten en nageleefd om groeidoelstellingen van EFP te realiseren. Samen met jouw collega’s blijf je zoeken naar procesverbeteringen en draag je zorg voor een goede implementatie.


Jouw profiel

Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig en je zet kansen om in actie waarin je jouw verantwoordelijkheid neemt. Je bent iemand die kan schakelen en handelen met minimaal een HBO-werk en denkniveau. Je hebt minimaal drie tot vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij jouw probleemoplossend vermogen, initiatief en oog voor kwaliteit voor concreet succes hebben gezorgd. Door het internationale karakter van het bedrijf is een goede beheersing van de Engelse taal in woord een geschrift van belang (Duits en Spaans is een pré). Daarnaast vraagt deze functie om een goede kennis van MS Office en is ervaring met het softwarepakket Navision een pré.


Wat bieden wij

Een afwisselende functie waarin je vrijheid en vertrouwen krijgt om een product op de kaart te zetten. Er is ruimte voor eigen initiatief binnen een informeel familiebedrijf waar oog is voor het individu. Naast een passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen.


Reageren

Je kunt jouw reactie met curriculum vitae vóór 10 september 2019 mailen naar sollicitaties@efpinternational.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Saskia Hilbrants, telefoon (0174) 79 44 12.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven