Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Teamleider en Coach Biologie

Bedrijf: Looye Kwekers
Regio: Burgerveen en Westland

Heb jij affiniteit met teelt? Passie voor in evenwicht met de natuur, zoveel mogelijk biologisch telen? En ben je een goede gesprekspartner, kun je luisteren en zit een leergierige houding in je DNA? Dan is deze functie bij het genoemde bedrijf, wat zich op veel bedrijfsdisciplines onderscheid, iets voor jou. Voor het biologische team van specialisten en medewerkers (10) zijn we op zoek naar een

Teamleider en Coach Biologie


De functie:

In de eerste plaats fungeer je als sparringpartner voor de 3 specialisten en hun medewerkers gewasbescherming. Je stimuleert hen, daagt hen uit, geeft vertrouwen en bevordert hun ontwikkeling. Je coördineert proeven en onderzoek, stelt gewasbeschermingsplannen op, bewaakt de uitvoer hiervan en bij bepaalde ontwikkelingen in het gewas geef je daar met jouw team de juiste aandacht aan en kom je tot de best denkbare aanpak. Voor de leveranciers op gebied van gewasbeschermingsmiddelen ben je het aanspreekpunt en je neemt zelf initiatief in het netwerken met als doel: kennis verzamelen en ontwikkelen. Als team werk je nauw samen met de teeltspecialisten en het hoofd arbeid.


Jouw werkzaamheden op een rij:

  • Coördineren van werkzaamheden en coachen van jouw toegewijde team van specialisten;
  • Middels registraties de stand van de biologie monitoren, trends analyseren;
  • Toewerken naar telkens nog een beetje meer biologisch telen, in evenwicht met de natuur.


Wat breng jij mee?

Een open mind, een leergierige houding met voldoende zelfvertrouwen, eigenwaarde maar ook een luisterend oor is de mix van kwaliteiten die we in de gezochte man of vrouw zoeken. Natuurlijk is een bepaalde kennis wat betreft telen, biologische gewasbescherming en het weerbaar maken van planten gewenst. Toch denken we dat jouw persoonlijkheid in combinatie met een gezonde snuf nieuwsgierigheid het allerbelangrijkste is.


Verder:

  • (enige) Kennis van bijvoorbeeld de: tomaten-, paprika-, bloemen- of potplantenteelt;
  • HBO werk- en denkniveau.


Of je bent de ervaren teler met interesse in mensen en in zoveel mogelijk biologisch telen. Of je hebt bijbaanwerkervaring in de tuinbouw, bent net afgestudeerd, bent voor je leeftijd zelfbewust en je bent de zich altijd ontwikkelende en lerende persoonlijkheid: allebei en van alles daartussen is denkbaar voor ons.


Werken bij Looye Kwekers:

Een basishouding in het bedrijf is vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Productiemedewerkers waar de onderneming zich voor lange tijd aan committeert en de keuze zoveel mogelijk, in evenwicht met de natuur, smaakvolle tomaten te telen komen daaruit voort. Ook in de marketing en verkoop staat Looye Kwekers voor: zinvol, stijlvol en smaakvol. Met de allerlekkerste JOYN® en Honingtomaten® bouwt het bedrijf aan een consumenten-merk. Wil jij jezelf ontwikkelen, de beste worden in je vakgebied? Hou jij ook van enthousiasme, aan- en doorpakken? Graag maken we met jou kennis


Het aanbod:

  • Een unieke functie in het vakgebied: kennisontwikkeling, uitproberen, doen en coachen;
  • Een team gedreven medewerkers en overal in de organisatie uitstekende professionals om je heen;
  • De tijd en ruimte met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in kennis en kunnen;
  • Een prachtige inspirerende werkplek, een werkgever met visie en volop plannen voor de toekomst.


Je kunt uiteraard rekenen op een passend salaris, een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheden voor het doorlopen van opleidingen en trainingen.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.looye.com/hoofd-bio
En op https://movetocatch.nl/bedrijven/looye/

 

Meer weten? Rondje tuinen? Oriënterend in gesprek over de werkzaamheden en of het misschien bij jou past?
Bel, mail of app: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of 06-52601456.

 

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven