Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Inkoper transport

Inkoper transport biedt zich aan. 

Deze inkoper transport van begin 30 met ruim 10 jaar ervaring in de AGF sector biedt zich aan. Ik heb inzicht in de processen die spelen "aan beide zijdes van de tafel" gezien mijn werkervaring bij zowel een bekende handelsonderneming in de AGF branche en bij logistiek dienstverleners. Daardoor beschik ik niet alleen over kennis van transport maar heb ik ook de nodige productkennis en ben ik mij er bewust van wat er speelt op een commerciële afdeling. 

Door de loop der jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in het geconditioneerd wegtransport met een uitgebreid internationaal netwerk van transporteurs voor zowel groupage als FTL. Import vanaf telers en export naar groothandelsmarkten, retailers en cruiseschepen zijn mij niet vreemd. Daarnaast heb ik ruime ervaring en connecties in de zeevracht en luchtvracht zowel import / export alsmede crosstrade activiteiten. Om in een internationale omgeving eenvoudig uit de voeten te kunnen, beheers ik naast de Nederlandse taal ook 4 vreemde talen in woord en geschrift. 

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op het inkopen van transport / procurement management binnen een handelsorganisatie binnen de AGF of mogelijk sierteelt sector in de regio Zuid Holland / Noord-Brabant.

 

Op verzoek stuur ik u mijn CV. 

inkopertransport@gmail.com


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven