Account Manager

SO Natural B.V. is een van de grootste kwekers van potorchideeën ter wereld. Met een rijke historie vanaf 1959 zijn wij een no-nonsense familiebedrijf met stevige ambities en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We telen met passie! Dit doen we duurzaam, omdat mens en milieu bij ons hoog in het vaandel staan. Binnen Europa bedienen we een grote zakelijke klantenkring waartoe ook veel grote retailers behoren.

Voor ons verkoopteam zoeken we een


Account Manager (m/v)

(fulltime)


Inhoud van de functie

Als Account Manager geef je op doortastende en creatieve wijze invulling aan het verkopen van ons hele assortiment. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe klanten. Je realiseert verkoopdoelstellingen door de relaties met klanten en weet de onderscheidende positie van SO natural planmatig en doelgericht verder uit te bouwen. Tot onze klantenkring behoren naast gespecialiseerde exporteurs ook de grote retailers in Europa. 


Kandidatenprofiel

Voor deze functie zoeken we kandidaten op MBO+/HBO niveau met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur glastuinbouw. Ervaring met Phalaenopsis is zeker een voordeel.

Belangrijke eigenschappen voor de functie zijn: communicatief sterk en overtuigend, teamplayer, dynamisch, proactief en oplossingsgericht. Verder beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, Duits en Frans is een pre en heb je goede kennis van MS Office en Navision.


Waarom je kiest voor SO natural

We zijn een familiebedrijf waar de klant centraal staat. De werksfeer is informeel en we werken hard! Daar staan passende arbeidsvoorwaarden tegenover. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25,5 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en natuurlijk ook personeelskorting. Daarnaast organiseren we geregeld activiteiten om na het harde werken met elkaar wat stoom af te blazen.


Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dorien Waagenaar, telefoon 079-5935210. Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 17 juni 2019 mailen naar de Afdeling HR, t.a.v. D. Waagenaar, e-mail d.waagenaar@sonatural.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven