Logistiek professional

Ervaren logistiek professional biedt zich aan.

Opgegroeid in de agrarische sector en na mijn studie tuinbouw/marketing al vele jaren werkzaam in diverse functies binnen de logistiek van de agribusiness, m.n. de AGF-sector. Veel ervaring op het gebied van plannen, leidinggeven en procesoptimalisatie.

Het verbeteren van processen en het aansturen van werkzaamheden zijn mijn grote passie en daar haal ik ook veel voldoening uit. Wat weer leidt tot goede resultaten.

Ik zoek mijn toekomstige werkkring in een functie met aspecten als: aansturen, leidinggeven, optimaliseren, rapporteren en plannen. Als leidinggevende houd ik mijn doel goed voor ogen en laat me niet snel uit het veld slaan. Ik ben oplossingsgericht, gestructureerd en cijfermatig ingesteld.

Ik ben beschikbaar voor een (tijdelijk) dienstverband, maar ook op interim-basis behoort tot de mogelijkheden. De voorkeur gaat uit naar een informele werkkring binnen de agribusiness in de regio Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland.

Heb ik uw interesse gewekt? Neem dan voor een kennismaking contact met mij op via het volgende emailadres: logistiek@kpnmail.nl


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven