Manager Kwaliteitscontrole

The Greenery is voor Hollander Barendrecht op zoek naar een:

Manager Kwaliteitscontrole - Barendrecht


Wij zijn een logistieke dienstverlener voor (semi) verse en gekoelde producten binnen retail en e-commerce. Wij zijn een dochteronderneming van The Greenery en zijn met ons distrubutiecentrum gevestigd in Barendrecht. Wij werken samen met zo’n 200 vaste collega’s en een even grote poule uitzendkrachten.

Dagelijks ontvangen wij een enorme hoeveelheid (semi) verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers, die wij vervolgens controleren op kwaliteit, herverpakken en orderpicken op klant/winkelniveau om tot slot uit te leveren aan onze klanten. Bijvoorbeeld aan álle PLUS supermarkten in Nederland. Dit doen wij op vaste, afgesproken tijden met, voor de producten, de langst mogelijke houdbaarheid en beste kwaliteit.

Wij adviseren onze klanten hoe zij hun keten het beste kunnen inrichten. Wij begrijpen hun knelpunten en helpen hen met het bieden van goede oplossingen. We weten dat die oplossingen werken, omdat wij enorm veel data hebben die deze adviezen ondersteunen. Dit klantgerichte meedenken is juist onze kracht en zorgt ervoor dat wij onszelf continu blijven uitdagen en verbeteren. Onze verantwoordelijkheid als dienstverlener reikt ver. Zo bieden wij onze klanten verschillende diensten voor inkoop/voorraadbeheer, financiële administratie richting leveranciers, backhauling en customer service.


De functie

De afdeling Kwaliteitscontrole is verantwoordelijk voor de fysieke uitvoering van de kwaliteitscontroles en de registraties volgens de eisen van PLUS Retail. PLUS Retail is verantwoordelijk voor de specificaties, de product- en leverancierskeuze. Hollander Barendrecht is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product tot en met de aflevering aan de winkels. Je bent je de sparringpartner richting PLUS Retail op het gebied van kwaliteit.


De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • aansturen van de medewerkers op een persoonlijke en betrokken wijze;
 • coachen en ontwikkelen van de medewerkers;
 • uitvoering van AGF kwaliteitscontroles op basis van de geldende kwaliteitsnormen;
 • registreren van bevindingen conform vastgestelde procedures en richtlijnen;
 • zorgdragen voor een continue beheersing van de productkwaliteit tijdens verblijf op het DC;
 • je fungeert als aanspreekpunt voor PLUS Retail met betrekking tot de AGF productkwaliteit;
 • je initieert verbetervoorstellen voor de ontwikkeling van de afdeling;
 • je verhoogt het kwaliteitsbewustzijn bij de medewerker in het logistieke proces.


Team & Organisatie

Je rapporteert aan de Directeur en je team bestaat uit 3 Kwaliteitscontroleurs. Het team werkt veelal zelfstandig en in wisseldiensten (dag, avond en zaterdag). Zelf werk je in dagdiensten en daarnaast werk je veel samen met je collega’s van de afdeling Ontvangst Goederen.


Voor wie is dit interessant?

Je hebt een afgeronde HBO Opleiding bij voorkeur in de richting van Logistiek en/of in het bezit van ruime, aantoonbare kennis op het gebied van vollegronds- en glasgroenten, hard-, zacht- en uitheems fruit en citrus.


Verder beschik je over:

 • minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en omgeving;
 • kennis van voorschriften en regelgeving met betrekking tot productkwaliteit en voedselveiligheid;
 • besluitvaardigheid, integriteit en stressbestendigheid;
 • klantgerichtheid en ben je communicatief vaardig;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij?

Je doet werkervaring op in een dynamische en complexe logistieke organisatie. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Vragen?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Leonie Blom, HR Manager, op telefoonnummer: 06-40620019.


Solliciteren?

Ga naar de site Hollander.nl, klik op organisatie en vervolgens op vacatures. Selecteer de vacature Manager Kwaliteitscontrole en vul het bijbehorende inschrijfformulier in en upload je CV en motivatiebrief.

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven