Quality Assurance Officer

Quality Assurance Officer

Als jij je bezig houdt met het opstellen, bewaken en het verbeteren van het kwaliteitssysteem, dan weten we zeker dat het kwaliteitsniveau van ons unieke assortiment aan exotische groente en fruit gewaarborgd wordt. Nature’s Pride staat voor kwaliteit en dat willen we graag behouden en verbeteren! Herken jij je hierin? Lees dan verder!


Hoe ziet jouw dag eruit? 

Als QA Officer help je de kwaliteit en voedselveiligheid binnen Nature’s Pride te waarborgen. Door het signaleren van kwaliteitsafwijkingen, ondersteun je bij het implementeren van efficiënte en praktische oplossingen. Jij bent continu alert op verbeterpunten van zowel onze proces als het producten.

Wat doe je verder:

 • controleren op de uitvoering van het kwaliteitsbeleid op alle afdelingen;
 • intensief samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers. Je vraagt alle vereiste documentatie op van leveranciers, en je communiceert de resultaten zowel in- als extern;
 • zorgen voor de uitvoering van interne audits;
 • beantwoorden van klantvragen, verwerken van klantdocumenten en meehelpen aan het analyseren, verkrijgen, behouden en beheren van certificeringen;
 • nemen van monsters ten behoeve van microbiologisch onderzoek;
 • afhandelen van klachtenregistratie; je onderzoekt en analyseert de klachten, gaat er proactief mee aan de slag en vervolgens stel je efficiënte en praktische oplossingen voor en maak je een rapport.

Jij hebt veel kennis over residu en je kent bijbehorende wetgeving en toepassing hiervan. Bij een overschrijding weet jij precies wat je moet doen! Je maakt melding bij de leverancier, zorgt dat de partij op een correcte manier wordt afgehandeld en dat de juiste informatie aangeleverd wordt.


Als Quality Assurance Officer heb jij 

 • MBO of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie of food & business;
 • 2 jaar ervaring als Quality Assurance medewerker, Kwaliteitsmedewerker, Quality Assurance Specialist of Adviseur Kwaliteit;
 • ervaring binnen de Food, FMCG en/of AGF.

Het is een pre als je ervaring hebt met:uitvoeren van interne audits;
certificeringssystemen als bijvoorbeeld Global Gap, IFS (BRC), SKAL, Rik en andere erkende standaarden.


Hoe ziet het team eruit?

Het team bestaat uit 2 Quality Assurance Officers. Je rapporteert aan de Quality Manager.
Het Quality Assurance Team is onderdeel van de Quality & Safety afdeling en bestaat uit een HSE Coördinator, 2 R&D Specialisten, Data Analist en het Quality Control team.


Om succesvol te zijn
 is het belangrijk dat je oplossingsgericht bent en onder alle omstandigheden het overzicht weet te behouden. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en voel jij je thuis in een dynamische omgeving. Je hebt uitstekende vaardigheden om te plannen en te organiseren, met jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de kwaliteitsdoelen te bereiken. Tot slot zorg je met jouw enthousiasme ervoor dat er draagvlak voor kwaliteit gecreëerd wordt binnen de organisatie. 


Wat kan je van ons verwachten?

 • een goed salaris, passend bij jouw achtergrond en ervaring en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 26 vakantiedagen per jaar en een extra pensioenvoorziening bovenop de cao;
 • goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  een behulpzaam team, dat je wil helpen in het groeien in jouw functie;
 • een werkplek in één van de meest duurzame panden van Europa;
 • topfaciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een eigen bootcamp terrein, pilates les en natuurlijk dagelijks vers fruit en smoothies.

Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak.


Wist je dat Nature’s Pride:

 • 500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?
 • er meer dan 400 heerlijke recepten staan op de website van EAT ME?
 • drie kernwaarden heeft, namelijk Samen, Passie en Pionier?
 • samenwerkt met een netwerk van meer dan 300 toegewijde telers in 70 landen?


Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte Quality Assurance Officer met goede plannings- en organisatie skills?  

Kom dan in actie en reageer direct via onderstaande knop ‘direct solliciteren’. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen of appen met Carolien Molenaar (Recruiter), via 06-24999342. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.


Direct solliciteren

 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven