Job offer - (Junior) Kwaliteitscontroleur

Valstar is een derde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de export van (kas)groenten. Een jong en gemotiveerd team ontwikkelt continu unieke oplossingen, daarbij geïnspireerd door consumententrends en het creëren van meerwaarde. 

De wereld van groenten & fruit is constant in beweging. Dat betekent dat onze manier van werken ook nieuwe oplossingen en een andere aanpak vereist.

Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij graag nieuwe concepten en methoden voor het in de markt zetten van verse groenten en fruit.

Om een continue kwaliteit te garanderen van onze producten is een zorgvuldige kwaliteitscontrole van groot belang. Ter uitbreiding van het ons Quality Control team, zijn wij op zoek naar een:

(Junior) Kwaliteitscontroleur

Wil jij je ontwikkelen tot een allround Kwaliteitscontroleur?

Vind jij het interessant om specialist te worden in een breed assortiment groente en fruit?


In deze functie ben je tezamen met je collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van alle inkomende en uitgaande producten. Het merendeel van onze producten bestaat uit het Hollandse kasgroente assortiment, echter omdat wij ook de ‘one stop shop’ zijn, kunnen ook diverse andere groente en fruitsoorten door je handen gaan. 


De functie:

 • Correct ontvangen van de goederen
 • Kwaliteitscontrole op inkomende / uitgaande producten uit het complete AGF assortiment (focus op glasgroenten)
 • Opstellen van kwaliteitsrapporten
 • Naleven van de regels die betrekking hebben op voedselveiligheid en productkwaliteit
 • Zorg dragen voor een goede traceability
 • Aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers inzake kwaliteit

 

Gevraagde kennis en ervaring:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de groente en fruitsector is een pre, affiniteit met de producten is een must
 • Leergierig
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal

 

Benodigde competenties:

 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Besluitvaardig
 • Verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Stressbestendig
 • Netjes, gestructureerd en georganiseerd

 

Het aanbod:

Werken bij Valstar is werken bij een familiebedrijf waar de mensen een grote betrokkenheid hebben bij de organisatie en bij elkaar. Betrokkenheid betekent weten voor wie je werkt, aandacht voor de medewerker en met elkaar werken aan lange termijn relaties met klanten en leveranciers over de hele wereld.

Kenmerkend voor het bedrijf is het werken in zelfsturende teams en de grote vrijheid die medewerkers krijgen in de invulling van hun functie; doelstellingen zijn helder, maar de weg daar naartoe kun je voor een groot deel zelf bepalen. Deze ruimte wordt door de collega’s positief ervaren, maar vraagt ook om ondernemerschap en het durven nemen van verantwoordelijkheid:

Durf jij met eigen inbreng en ideeën te komen?

Durf jij nieuwe paden te bewandelen?

En durf jij er ook voor uit te komen wanneer het een keer minder goed uitpakt dan verwacht?

Fouten maken mag, als je vervolgens weer opstaat en ervan leert. Dat hoort nu eenmaal bij ondernemen!


De markt waarin Valstar zich bevindt is dynamisch en vraagt om snelle beslissingen. Om die reden is de organisatie plat en zijn de communicatielijnen kort.

De fundamenten van de organisatie liggen in de kernwaarden betrouwbaar, betrokken en beter. Binnen Valstar hechten we waarde aan eerlijk zakendoen en zijn we als werkgever gericht op relaties voor de lange termijn. Er is oog voor het welzijn en de gezondheid van de medewerkers en onderling heerst er een sterke teamgeest.

Kom jij ons team versterken?

Reageren

Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Suzanna Strampraat of Annamarie Leerink op het telefoonnummer 0174-530806. Om te solliciteren kun je jouw CV en een korte motivatie toesturen naar solliciteren@bestfreshgroup.com.  

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 

Trefwoorden: AGF, groente, fruit, fresh, food, agri, agrarisch, QC, quality control, keurmeester, kwaliteitscontroleur, kok, chef, Rotterdam, Den Haag, Westland

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven