Job offer - Senior / Junior Keurmeester

Passie voor kwaliteit?

JUNIOR / SENIOR KEURMEESTER

Fulltime

Heb je ervaring als keurmeester in de AGF branche? Vind je het een uitdaging om met een groot scala aan producten en variëteiten te werken?

Of heb je nog geen ervaring, maar wel affiniteit met keuren? Solliciteer dan bij Kraaijeveld en wij bieden je een opleiding tot een gecertificeerde keurmeester AGF.

Als keurmeester denk je proactief mee in het verbeteren van het bedrijfs- en kwaliteitsbeleid. Daarnaast heb je adviserende rol richting collega’s, klanten en leveranciers.

Spreekt dit profiel je aan? Solliciteer dan bij Kraaijeveld!

Ons bedrijf

Kraaijeveld is sinds 1960 een AGF-ontzorger. Als zelfstandige, onafhankelijke leverancier zorgen wij voor maatwerk in het complete AGF-assortiment en zoeken wij vanuit de bron het allerbeste voor onze relaties. Of het nu gaat om verwerkende industrie, gastro-leverancier of de traditionele groothandel, voor elke discipline staat 6 dagen per week, 24 uur per dag een team van ervaren specialisten klaar. Ons uitgangspunt is “Uw business is onze business”. We denken mee in het gehele proces en komen proactief met effectieve oplossingen. Om ons hoge serviceniveau te garanderen vragen wij het uiterste van onze talenten!

Wat wij bieden:

Werken voor Kraaijeveld betekent werken in een ambitieuze organisatie en een prettige, informele werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Wij bieden een uitdagende functie binnen een gezond bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over deze functie, de cultuur, visie van Kraaijeveld en de mensen die hier werkzaam zijn. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nico Schumacher via telefoonnummer 010 – 750 43 50.

Ben jij het talent dat we zoeken? Kijk op onze website www.werkenbij.kraaijeveld.com en solliciteer direct!

Alle sollicitaties zullen zorgvuldig en discreet behandeld worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven