Job offer - Accountmanager GoPure

GoPure, hét biologische chipsmerk, wordt gemaakt door Yellow Chips uit Emmeloord, Noordoostpolder. Yellow Chips bedenkt en maakt (h)eerlijke, unieke en hippe producten om gezelligheid en plezier aan te ontlenen en verantwoord van te genieten.

We koppelen ondernemerschap en marktgevoel aan creativiteit en inventiviteit. En dat maakt dat we inmiddels in 14 landen met ons merk actief zijn. Bij ons heerst een informele sfeer en er is ruimte voor eigen inbreng, ruim 100 mensen dragen aan het succes bij.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Accountmanager GoPure


Wat ga je doen als Accountmanager GoPure?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van GoPure producten bij bestaande klanten in de groothandel en retail. Vanzelfsprekend benader je ook nieuwe klanten in deze sectoren en zorg je voor uitbreiding van distributiepunten in het OOH kanaal. Zo bezoek je bestaande en nieuwe klanten, bijvoorbeeld zelfstandige bio-winkeliers en filialen van bio-supermarkten. Je vertegenwoordigt GoPure op diverse beurzen in binnen- en buitenland en zorgt voor de promotie/activatie van GoPure op de winkelvloer. Je signaleert klantbehoeften en speelt daar adequaat op in. Ook het onderhandelen over het promotiebudget en de inzet van actie-mechanismen zijn jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast vertegenwoordig je GoPure op diverse beurzen, foodevents en festivals. Kortom een afwisselende en leuke functie, waarmee jij een extra boost geeft aan GoPure in de snelgroeiende biomarkt.


Wat is jouw profiel als Accountmanager GoPure?

Allereerst: je hebt een sterke persoonlijkheid. Je bent overtuigend, sympathiek en innemend.  Een attente relatiebouwer met ervaring in de markt van voedingsmiddelen FMCG/OOH. Je hebt een grote affiniteit met biologische producten. Je maakt duidelijke afspraken en je bent resultaatgericht. Je communiceert vlot en helder, zowel mondeling als schriftelijk. Ook beheers je de Engelse-en Duitse taal. Jouw werk- en denkniveau is MBO/HBO.


Wat bieden wij jou?

Yellow Chips combineert zakelijkheid met een (h)eerlijk product en professionaliteit met menselijkheid. Je krijgt een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met het sales team en brandmanagement. Je past goed bij ons als je, net als wij, een ondernemende inslag weet te koppelen aan onze gedeelde passie: als één team samenwerken om de chipsliefhebbers te overtuigen van alles wat GoPure te bieden heeft.   

Yellow Chips biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een goed pensioen en flexibiliteit in de werktijden. Meer weten? Neem dan contact op met Vincent van Gorkom, telefoon +31 (0)88 456 08 02.

Wil je meteen solliciteren?  Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief naar vacature@yellowchips.nl.

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven