Job offer - Logistiek en Transport Manager

Zeer ervaren Logistiek en Transport Manager die klaar staat om processen te optimalisering of ontwerpen, geeft mensgericht te leiding medewerkers. Vindt het belangrijk om te coachen en medewerkers op een hoger niveau te laten groeien en functioneren. Internationaal gecoördineerd in Azie, Europa, Africa en lokaal. Heb ervaring in het opzetten van een Cross Chain Control Tower (Europeese transport coördinatie) Onderhandelingen met vervoerders en leveranciers. Kent wet en regelgeving van logistiek en transport. Daarnaast Interne logistiek productie processen geoptimaliseerd. Stuurt verbeterprojecten aan, maar met respect naar, en met medewerkers zodat deze ingezette verbetering ook zijn geborgd en worden gedragen. Verder ben ik altijd op zoek naar verbeter mogelijkheden binnen magazijnen en transport, intern en samen met de klant.

Zeer ervaring in verander management. TPM, 5S, Lean, six sigma, BRC7,HACCP, IFS en FSCC.

Geeft nu leiding aan 2 Interne en 4 externe magazijnen en adviezen en ondersteuning in de genoemde continenten. Leidt een eigen transport afd. 22 auto's die hoogwaardige klanten service leveren met eigen wagenpark. In totaal 90 medewerkers.

Rendement van de inspanning is tot nu toe meer tussen de 5 en 10 %, simpel eenvoudig de processen te analyseren en optimaliseren.

Klant gericht en operationeel georiënteerd. Kennis en ervaring in Douane documenten, gezondheid certificaten etc.

Ik ben in de markt voor een positie waar ik meer thuis bij kinderen en kleinkinderen kan zijn. Graag zou ik de komende acht jaar mijn opgedane ervaring en kennis ter beschikking stellen voor een volgende werkgever.

 

Jan-Arie van den Berg

bergjanarie@gmail.com


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven