Job offer - Junior Verkoper Exoten

Greenyard is een wereldwijde marktleider in verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten, logistieke diensten voor verse producten en substraten. De groep, die het merendeel van de Europese retailers onder haar klanten telt, biedt klanten en leveranciers efficiënte en duurzame oplossingen via topproducten, marktleidende innovaties, operationele uitmuntendheid en uitstekende service.

Greenyard heeft meer dan 8.000 medewerkers die werkzaam zijn in 25 landen over de hele wereld. Haar eigen mensen en de uitstekende relaties met haar klanten en leveranciers zijn de belangrijkste troeven die de groep in staat stelt producten en diensten te leveren met een totale waarde van bijna 4 miljard euro per jaar. De Greenyard groep bestaat uit 4 divisies; Fresh, Frozen en Prepared.

Deze vacature is voor de divisie Fresh op de locatie Waddinxveen, waar grote focus op de Duitse retail ligt. Binnen de afdeling exotische groente en fruit is er behoefte aan een

Junior Verkoper Exoten


Functie

Een jonge energieke junior verkoper met drive en passie voor Exoten

 • Herkennen van klantenwensen en hier pro actief commercieel op inspelen.
 • Onderhouden en opbouwen van duurzame en intensieve klantenrelaties.
 • Het maken en begeleiden van dag en week offertes, inzetten van orders en het bewaken van het complete in- en verkoopproces.
 • Je bent voortdurend op de hoogte van de dynamische marktsituatie, bent volledig geïnformeerd over marktontwikkelingen en adviseert hierdoor je klanten optimaal.
 • Samenwerken met collega's van inkoop en verkoop, en je bent in staat om mee te denken over commerciële en strategische situaties.


Profiel

Je houdt van dynamiek bent commercieel, zelfstandig met een sterke affiniteit voor Exoten


Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau verkregen door bijv. Agrarische Hogeschool (AHS / HAS), HEAO, Food & Business.
 • 1-3 jaar werkervaring, maar starters zijn ook welkom “learning by doing”.
 • Ervaring of affiniteit met Exoten is een pre, maar niet noodzakelijk.
 • Bekend met de dynamiek en dagelijks veranderende uitdagingen binnen de vers sector.
 • Sterk in het faciliteren van nieuwe en bestaande relaties en deze onderhouden.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse én Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk, overige talen is een pre.


Competenties

 • Ambitieus en ondernemend
 • Commercieel en communicatief vaardig
 • Resultaatgericht, vasthoudend
 • Teamplayer en ook zelfstandig kunnen werken
 • Positief én energiek
 • Zelfstarter en "het werk zien”


Standplaats

Waddinxveen (tussen Den Haag, Utrecht en Rotterdam) gelegen op bedrijven terrein Doelwijk, nabij de A12. De locatie is niet bereikbaar met OV.


Aanbod

“Werken en onderdeel worden van een internationale beursgenoteerde organisatie met een heldere visie en missie, en met belangrijke kernwaarden Ondernemen, Passie, Betrouwbaarheid, Creativiteit en Delen. Deze verbinden en maken het bedrijf dat Greenyard is.

Naast een marktconform salaris, biedt GreenyardFresh goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke en loopbaan ontwikkeling.


Reageren

Greenyard Fresh Netherlands B.V. heeft de Werving en Selectie voor deze vacature Junior Verkoper Exoten exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Taco van der Louw op +31 (0) 6 53526246.

Reacties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op de website van de Greenyard Group. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.


FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven