Job offer - Medewerker Binnenkomende goederen

Ben jij een organisatorische topper en goed in het coördineren en controleren van goederen waarbij je het overzicht niet verliest? Wil je werken in een enthousiast en informeel team, waar hard gewerkt wordt en waar er een no-nonsens mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Roveg Fruit is per direct op zoek naar een:

Medewerker Binnenkomende goederen

(M/V fulltime)


Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im – en export van groenten en fruit. We zijn een toonaangevend bedrijf binnen de AGF branche, dat constant zoekt naar nieuwe uitdagingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de klant als de medewerker vinden wij belangrijk.

Het warehouse van Roveg bestaat uit de onderdelen: reachtruck, orderpick, binnenkomst en expeditie. Totaal werken hier ca. 50 mensen en wordt aangestuurd de Teamleider Warehouse. Per afdeling is er een coördinator die leidinggevende taken heeft.


Wat ga je doen?

Als Medewerker binnenkomende goederen sta je aan het begin van de interne logistieke keten van ons warehouse. Je controleert of de administratie van binnenkomende vrachten klopt, en verwerkt dit in het systeem. Je controleert de ladingen en bijbehorende administratie op aantal, klasse, land van herkomst, inhoud en maat aanduiding. Klopt er iets niet, dan signaleer je dit direct. Aan de hand van jouw controles worden de goederen verder de organisatie doorgeloodst. Met die reden werk je nauwkeurig en hou je overzicht. Na de inwerkperiode, krijg je de ruimte, en verwachten we van jou een hoge mate van zelfstandigheid.


Je taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Controleren van binnenkomende goederen
 • Corrigeren van fouten en nemen van maatregelen om uitlevering van orders veilig te stellen
 • Communicatie met andere afdelingen over de orders
 • Meedenken in het verbeteren van de werkzaamheden
   

Wat vragen wij:

 • VBO niveau
 • Ervaring binnen de logistiek, bij voorkeur op expeditie/ binnenkomst
 • Bereidheid om wisseldiensten te draaien / en eventueel over te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en spreken & begrijpen van de Engelse taal
 • Ervaring in de AGF-branche is een pré

 

Wij bieden je:

Een afwisselende functie binnen een bedrijf dat een prettige en informele werksfeer heeft, goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met CV o.v.v. sollicitatie “Medewerker binnenkomende goederen” naar e-mailadres: sollicitatie@roveg.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven