Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Job offer - Operationeel manager productie

In Barendrecht, bij het spiksplinternieuwe en grootste distributiecentrum van The Greenery, wacht jouw volgende uitdaging. Een uitdaging van ruim 43.000 m2, 77 laaddocks en zo’n 200 medewerkers. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je echt waard bent als:

fulltime operationeel manager productie

 

Jij levert waarde door…

Ervoor te zorgen dat iedereen dagelijks kan genieten van verse en gezonde groente en fruit. Onder jouw ervaren leiding als operationeel manager productie voorzien wij supermarkten, groothandelaren en exporteurs namelijk 24/7 van een dagvers en afwisselend aanbod. Dit zijn ruim 65 miljoen kleinverpakkingen per jaar die soepel en snel geleverd worden aan al onze retailklanten. Van het sealen van komkommers tot het verpakken van kant-en-klare groentepakketten. Vanuit ons geheel vernieuwde distributiecentrum in Barendrecht leid jij het volledige productieproces in goede banen. En dat niet alleen, jij maakt ook de professionaliseringsslag naar een excellente productieomgeving. Dit doe je door:

 • op inspirerende wijze leiding te geven;
 • budgetten en prestatiedoelstellingen te behalen;
 • nauw samen te werken met de operationeel manager logistiek. Zo nodig kunnen jullie elkaars taken en verantwoordelijkheden overnemen;
 • verbeterprojecten te initiëren én uit te voeren. Bijvoorbeeld op het gebied van robotisering en mechanisering.

 

Werken bij The Greenery

Wist je dat ruim 80% van de consumenten in Europa verse groente en vers fruit in de supermarkt koopt? Wij zijn een toonaangevend, internationaal handelsbedrijf die dit mogelijk maakt. Bij The Greenery werk je aan een gezondere samenleving door groente en fruit betaalbaar en beschikbaar te maken voor iedereen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Of je nu uit Rotterdam, Breda of Dordrecht komt, met zowel de auto of het openbaar vervoer ben je binnen no time op je nieuwe werkplek. Je maakt met jouw 4 directe collega’s deel uit van het Management Team Retail DC Barendrecht waarbinnen een open sfeer heerst.

Ook binnen jouw team met 10 leidinggevenden en 200 medewerkers is de sfeer goed en zoals het echte Rotterdammers betaamt, hebben ze het hart op de tong. We werken hard en staan voor elkaar klaar als dat nodig is. We helpen elkaar en behalen daardoor samen de beste resultaten.

 

Jouw waardevolle bijdrage

Naast jouw leidinggevende capaciteiten beschik je over het talent om een stabiele productieomgeving van formaat op te bouwen. Jij bent een enthousiaste kartrekker. Je hebt een sterke connectie met de werkvloer, al sta je daar als manager niet zelf. Bovendien kun je vertrouwen op jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, waarmee je mensen in beweging en zaken voor elkaar krijgt. Ook heb je:

 • minimaal een hbo-diploma, bijvoorbeeld richting Logistiek.
 • in ieder geval zo’n 5 à 8 jaar ervaring als productiemanager, operations manager, operationeel manager of warehousemanager, waarbij je een afdeling van vergelijkbare grootte hebt aangestuurd.
 • ervaring met:
  • Lean/Six Sigma
  • SAP


Wat bieden wij jou…..

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden als operationeel manager productie zijn niet gering. Daarom zetten wij daar onderstaande arbeidsvoorwaarden tegenover. Wij bieden jou:

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • naast een basispensioenregeling een aanvullende pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

 

Pak jij ons in?

Ben jij de vrouw of man onder wiens leiding de productieomgeving van Retail DC Barendrecht toonaangevend in de branche wordt? Pak ons dan in met jouw sollicitatie op deze vacature operationeel manager productie.

Voor meer informatie kun je terecht bij Lisette Kwakkelstein, HR-manager, via l.kwakkelstein@thegreenery.com.

 

Solliciteren kan tot 1 april 2019. Maar let op: als we de perfecte kandidaat hebben gevonden, dan sluiten we de vacature.


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven