Job offer - Loods medewerker / QC

Loods medewerker / QC

(full-time)


We zijn op zoek naar een collega, die werkzaamheden gaat verrichten in onze loods, o.a. het verladen van onze berries en controleren van de kwaliteit!

 

Wie zijn wij?

Een Schots bedrijf dat teler, veredelaar en specialist is in berry marketing (www.angussoftfruits.co.uk en www.goodnatured.eu ) met vestigingen, joint-ventures en partners in de UK, Zimbabwe, Chili, Spanje, Noord en Zuid Marokko, Portugal en Nederland. We telen aardbeien, frambozen, bramen en bosbessen. Met een klein team in Europa (Ridderkerk, Nederland) brengen we onze berries op de Europese markt!

 

Wie ben jij?

Je hebt 0-2 jaar werkervaring in verladingen of keuren van verse groente en fruit, bent proactief en nieuwsgierig, flexibel en bereid om te leren,  bezit goede communicatieve vaardigheden, bent team-speler, houdt van de verscheidenheid van culturen en internationale contacten, spreekt Engels, bent behulpzaam ingesteld en houdt van voeding en met name fruit! En - last but not least - je hebt veel humor, omdat dat zowel in Schotland als bij ons de normaalste zaak van de wereld is!

Kijk ook op onze website: www.angussoftfruits.com & www.goodnatured.eu

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil je deel uitmaken van ons team? Mail naar: mila.denengelsman@angussoftfruits.com en je krijgt per omgaande een reactie.


© AGF.nl 2019