Job offer - (Junior) Verkoper AGF Frankrijk

Al meer dan een halve eeuw teelt, verkoopt en levert deze van oorsprong Nederlandse onderneming groenten en fruit van de hoogste kwaliteit over de hele wereld. Dankzij de sterke combinatie van kwaliteitsproducten van eigen teelt en van de beste leveranciers in binnen- en buitenland kan de groeiende, internationale klantenkring dagelijks kiezen uit het beste en meest concurrerende assortiment AGF. Voor de belangrijke maar kritische Franse markt wordt gezocht naar een:


(Junior) Verkoper AGF Frankrijk


Het bedrijf Voor zowel afnemer als leverancier is het bedrijf een betrouwbare handelspartner met verstand van zaken en actief in iedere schakel tussen gewas en consument. Door een doelgerichte logistiek worden verse producten snel en met weinig kosten wereldwijd afgeleverd. Met de strenge veiligheidsnormen voor AGF, die vrijwel altijd (veel) verder gaan dan de relevante wetgeving, wordt voldaan aan alle eisen en wensen van zelfs de meest kritische klant Behalve als leverancier speelt het bedrijf de rol van succesvol intermediair tussen producent en afnemer bij tekorten of juist overschotten aan zowel de aanbod- als de vraagkant.

De functie Bij de gezochte kandidaat staan de wensen van de Franse klantenkring en de handelsmogelijkheden in dit land centraal. Enkele jaren ervaring in de verkoop van AGFhandel is nuttig, maar veel belangrijker is dat hij of zij bereid is om stevig aan te pakken en daarbij tegelijkertijd snel en veel bij te leren. Behalve om de succesvolle verkoop gaat het om het opbouwen van hechte relaties met afnemers. Hij of zij voelt zich prima thuis in een internationaal georiënteerd bedrijf waar kennis, vakmanschap, kwaliteit, slagvaardigheid en betrouwbaarheid centraal staan. Het werk gebeurt vanuit de moderne vestiging in Venlo.

Functie-eisen De gezochte kandidaat moet de Franse taal goed beheersen, zowel gesproken als geschreven. Je werkt op MBO- of HBO-niveau. Daarnaast heb je veel gevoel voor zien èn benutten van commerciële kansen. Je wilt dagelijks resultaat boeken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je verliest nooit het overzicht in de dagelijkse hectiek van de markt.

Het aanbod - Fulltime functie bij een gerenommeerd internationaal bedrijf - Een goede werksfeer - Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen - Een uitstekend salaris passend bij de zwaarte van de functie - Prima secundaire arbeidsvoorwaarden - Standplaats Venlo, een streek waar het nog goed en betaalbaar leven en wonen is

Deze functie is een prachtige stap voorwaarts voor een goede AGF-verkoper! Was je naar zoiets op zoek, reageer dan meteen! Heb je nog vragen en wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje is voldoende voor alle antwoorden. Neem dus snel en vrijblijvend contact op met Frans Neijenhuis frans@therecruitingspecialist.nl of 0031-610782861.


© AGF.nl 2018