Job offer - Allround productiemedewerk(st)er

Allround productiemedewerk(st)er
 

Ons berry-team is op zoek naar een collega die zorgt voor een vlotte doorstroming op onze verpakkingslijn.

De werkzaamheden zullen bestaan uit: vruchten in de machine leggen, sorteren op kwaliteit, bedienen van de machines, schoonmaken en uiteraard, goed samenwerken met je collega’s. Je zal je vooral bij de machine en in het warehouse bevinden, waar je allerlei hand- en spandiensten zult verrichten. De productieleider geeft dagelijks aan wat er van je wordt verwacht en waar je op moet letten. samen zijn jullie verantwoordelijk voor een goed product waar de klant vrolijk van wordt.


Wie zijn wij?

Een Schots bedrijf dat teler, veredelaar en specialist is in berry marketing (www.angussoftfruits.co.uk en www.goodnatured.eu ) met vestigingen, partners en joint-ventures in de UK, Chili, Spanje, Marokko, Portugal, Zuid Afrika en Nederland. We telen aardbeien, bosbessen, frambozen, bramen en rode bessen. Met een klein team in Europa (Ridderkerk, Nederland) brengen we onze berries op de Europese markt!


Wie ben jij?

Je bent graag in de weer met versproducten en heb oog voor kwaliteit. Je hebt 2-5 jaar werkervaring in een productieomgeving binnen de voedings- (middelen)industrie (voorkeur voor ervaring in zacht fruit), bent proactief en nieuwsgierig, flexibel, accuraat en bereid om te leren. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, spreekt Engels, bent behulpzaam ingesteld en houdt van voeding en met name fruit! En - last but not least - je hebt veel humor, omdat dat zowel in Schotland als bij ons de normaalste zaak van de wereld is!

Kijk ook op onze website: www.angussoftfruits.com & www.goodnatured.eu

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil je deel uitmaken van ons team? Mail naar: nick.vandergiesen@angussoftfruits.com en je krijgt per omgaande een reactie.


© AGF.nl 2018