Job offer - Inkoper Verpakkingsmaterialen

Inkoper Verpakkingsmaterialen

Ben jij de Inkoper die op een gestructureerde en efficiënte manier inkoopt? Ben je een stevige onderhandelaar en kan jij zorgen voor gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en prijs? Kan jij met jouw kennis en ervaring ons inkoopteam versterken en daardoor de organisatie op het gebied van inkoop naar een hoger plan te tillen? Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Hoe ziet jouw functie eruit? 

Je gaat voor een optimaal inkoopresultaat, waarbij kwaliteit, duurzaamheid, kostenefficiëntie en beschikbaarheid belangrijk zijn. Met de in te kopen hoeveelheden stuur je op optimale voorraadhoogten waarbij er een balans is tussen maximale leverbetrouwbaarheid enerzijds en minimaal kapitaalbeslag en risico op overtollige voorraden anderzijds.

Je selecteert de beste leveranciers als partners en met het inkoopteam til je de organisatie op het gebied van inkoop naar een hoger niveau. Hiervoor ontwikkel en professionaliseer je processen, procedures en zorg je dat de juiste mensen betrokken zijn bij de besluitvorming. Jouw analytisch vermogen helpt je bij het zoeken naar ketenoptimalisatie en je leidt de onderhandelingen met de leverancier op een overtuigende manier.


Wat doe je nog meer:

 • inhoudelijk verdiep je je in trends en ontwikkelingen en schakel je met de afdeling marketing en sales over de toepasbaarheid bij klanten;
 • samen met operations test je de verwerkbaarheid van nieuwe materialen in onze bedrijfsprocessen en zoek je naar mogelijkheden tot standaardisatie;
 • analyseren van de effectiviteit van het inkoopproces;
 • verzorgen van periodieke en ad hoc (KPI) rapportages;
 • realiseren van structurele verbeteringen via de ketenpartners.


Als Inkoper Verpakkingsmaterialen heb jij

 • een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Logistiek & Economie of Commerciële Economie;
 • minimaal 3 jaar relevante inkoopervaring, in een productie of FMCG omgeving;
 • ervaring in het werken met ERP-systemen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Bij voorkeur heb jij

 • NEVI 1 in bezit en bij voorkeur NEVI 2 en/of andere vergelijkbare inkoopopleidingen;
 • kennis van de Duitse taal.


Om succesvol te zijn
, is het belangrijk dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. Daarnaast  zijn de eigenschappen plannen en organiseren, pragmatisch en kostenbewustzijn jou op het lijf geschreven. Tenslotte kun jij snel schakelen en ben je op je best in een omgeving met een hoge dynamiek.


Hoe ziet het team eruit?

Als Inkoper Verpakkingsmaterialen werk je nauw samen met jouw collega Inkoper en begeleid je, samen met vertegenwoordigers vanuit de verschillende afdelingen, het inkoopproces. De functie valt onder de afdeling Supply Chain Management. Je rapporteert aan de Manager Supply Chain Management.


Wat kan je van ons verwachten?

 • een goed salaris, passend bij jouw achtergrond en ervaring en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 26 vakantiedagen per jaar en een extra pensioenvoorziening bovenop de cao;
 • goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • een behulpzaam en gedreven team;
 • een werkplek in één van de meest duurzame panden van Europa;
 • topfaciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een eigen bootcamp terrein, yoga en natuurlijk dagelijks vers fruit en smoothies.

Je komt te werken bij dé expert op het gebied van exotische groenten en fruit. De passie van onze betrokken en gedreven medewerkers zorgt ervoor dat wij al meer dan 17 jaar een succesvol en snelgroeiend bedrijf zijn, bekijk deze video om alvast van de cultuur te proeven! 


Wie is Nature’s Pride?

Nature's Pride is leverancier van een breed assortiment aan unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. Achter het grote succes van Nature's Pride staat een team van ruim 500 gedreven professionals. Een van de belangrijkste aspecten van werken bij Nature's Pride is dat we het samen doen. Het feit dat we ieder jaar blijven groeien hebben we dan ook aan de inzet van alle collega's te danken.


Wist je dat Nature’s Pride:

 • bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 retail- en groothandelsklanten in heel Europa?
 • samenwerkt met een netwerk van meer dan 300 toegewijde telers in 70 landen?
 • al onze producten vanuit Maasdijk richting klanten in heel Europa worden verspreid?
 • meer dan 5000 verschillende verpakkingen verwerkt?

 

Ben jij de Inkoper Verpakkingsmaterialen met een sterk kostenbewustzijn die excelleert in een hoog dynamische omgeving?

Kom dan in actie en reageer direct via onderstaande knop ‘direct solliciteren’. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen of appen met Carolien Molenaar (Recruiter) via 06-24999342 of bellen met Rob Schröder (Manager Supply Chain Management), via 06-11211375. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.

Direct solliciteren


© AGF.nl 2018