Job offer - Technisch Commercieel Adviseur Grondgebonden Glasteelten

Val jij in goede aarde?

Wij groeien, en daarom zoeken wij een nieuwe collega! Ben jij die talentvolle afgestudeerde Has student die het helemaal geweldig vindt om telers te helpen met verduurzamen van hun teelten, met name de vollegronds glastelers die bloemen en groenten in de grond telen. Ben jij iemand die kritisch nadenkt over de tuinbouw sector en ziet dat de veranderingen nu in een versnelling komen? 
Lees dan even verder.

Word jij bij ons de

Technisch Commercieel Adviseur Grondgebonden Glasteelten

 
De functie:

In deze fulltime functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die actief zijn in de Glastuinbouw. Je gaat ze helpen met oplossingen. Niet door de problemen te bestrijden, maar door ze in de bodem te voorkomen. Je adviseert ze over (biologische) meststoffen en bodemverbeteraars. Daarnaast bied je teelt- en productbegeleiding.

Hierbij hoort het opvolgen van klanten aan de hand van bezoeken, bijeenkomsten en demonstraties, alsook het participeren in proeven. PHC staat regelmatig op beurzen en open dagen waar jij ons vertegenwoordigt.

Het werkgebied bestrijkt (voorlopig) heel Nederland. Je kunt grotendeels vanuit huis werken en werkt veel samen met collega’s. Ook ben je regelmatig op kantoor in Oisterwijk voor overleg en besprekingen. Tijdens je inwerkperiode .ga je met collega’s op pad om uiteindelijk zelfstandig bestaande en nieuwe klanten te bezoeken.


Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
  Goede kennis van plantkunde en belangstelling voor bodemleven vinden wij echt belangrijk. Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde HBO opleiding in een plantaardige studierichting.
 • Commerciële vaardigheden
  Je begrijpt dat een goede verkoper vooral goed moet luisteren en de problemen van je (potentiële) klant weet om te zetten naar een praktische oplossing. Hierin ben je praktisch, ”down-to-earth” en concreet.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  Je spreekt goed Nederlands en Engels. Spreken voor publiek of het houden van een presentatie is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast kun je je productkennis goed overdragen aan anderen.
 • Kennis & Ervaring
  Je beschikt over relevante werkervaring, bijvoorbeeld als teeltadviseur of vertegenwoordiger. Bovendien beschik je over relevante kennis en ervaring opgedaan in het segment grondgebonden glasteelten of aanverwant. Bij voorkeur beschik je over een netwerk in dit segment.
 • Geen “9 tot 5 mentaliteit” en je beschikt over rijbewijs B en E.
   

Plant Health Cure

Wij zijn in 23 landen een belangrijke speler als het gaat om de ontwikkeling, productie, advisering en verkoop van bodembiologische producten, plantaardige meststoffen en plantversterkers.

Wij leveren met onze teeltprogramma’s een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de Land- en Tuinbouw. De grondgebonden glastuinbouw vormt hier een onderdeel van.

 

Hoe kunnen wij bijdragen aan jouw carrière?

Als je enthousiast wordt van de aangeboden functie en er warm voor loopt om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, dan zouden we je willen vragen om te bellen of te mailen.

Dan kunnen we praten over je salaris (marktconform), pensioenrechten (volledig betaald door ons), vakantiedagen (25 per jaar) en opleidingen (volop mogelijkheden). Ook je auto, telefoon en laptop horen bij ons aanbod.

Om er voor te zorgen dat je binnen ons bedrijf goed op je plek zit en een vliegende start kunt maken zullen we naast het afnemen van een assessment tevens testen of je de Engelse taal voldoende machtig bent en of het maken van een presentatie in PowerPoint geen geheimen voor je heeft.

 

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor via 013-7 200 300. Vraag dan naar Mevrouw Philo Floris – Schotte. Bekijk ook onze site www.phc.eu .

Wij ontvangen je motivatiemail en CV graag voor 31 december.  Deze kun je opsturen naar;

Plant Health Cure B.V.
t.a.v. mevrouw P.J. Floris-Schotte 
E-mail: p.floris-schotte@phc.eu
Postbus 103
5060 AC Oisterwijk

Wij zijn benieuwd naar jou. Tot ziens!


© AGF.nl 2018