Job offer - Inkoper PACOMBI HORTI

Functie: Inkoper PACOMBI HORTI
Bedrijf: PACOMBI HORTI
Locatie: Rijnsburg 
Aantal uren: 40 uur per week
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: 5 jaar relevante ervaring als inkoper


Functieomschrijving

Wat je als onze Inkoper PACOMBI HORTI gaat doen?
Ben jij iemand die graag onderhandelt? Houd je van het inkoopproces en streef je naar langdurige relaties met leveranciers? En vind jij het belangrijk dat jouw werkgever je de ruimte geeft voor creativiteit, zelfstandigheid en eigen initiatief? Dan willen we jou!

Wat verwachten we van onze Inkoper PACOMBI HORTI?

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau en hebt bij voorkeur een NEVI 2-inkoopopleiding.
 • Je hebt minstens vijf jaar relevante ervaring als inkoper, liefst opgedaan in de verpakkingsindustrie of de horti/agri-branche. Ervaring met de ontwikkeling van kartonnen verpakkingen en kennis van diverse druktechnieken zijn een pre.


Gewenste eigenschappen en vaardigheden

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en beheerst ook de Engelse en Duitse taal.
 • Je bent een enthousiaste, positieve en gedreven doener met een no-nonsense mentaliteit die houdt van aanpakken en beschikt over een gezonde handelsgeest.
 • Je bent een geordende en accurate doener die goed kan werken in teamverband. Door creatief en vernieuwend te denken weet je in te spelen op de steeds veranderende vraag vanuit klanten.
 • Mensen kennen jou als een betrokken aanpakker met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel naar zowel je werkgever als je collega’s.


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Ter versterking van onze inkooporganisatie PACOMBI HORTI zoeken wij een zelfstandige, zakelijk ingestelde inkoper met kennis van golfkartonnen verpakkingen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, beoordeelt hen op prestaties en bent medeverantwoordelijk voor het actueel houden van het leveranciersbestand. Als spin in het web tussen de leveranciers en de interne klant zorg je voor een verantwoorde leverancierskeuze en onderhandel je over de meest gunstige inkoopvoorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Daarbij heb je een prominente positie als het gaat om verpakkingsontwikkeling en innovatie.

Wat krijg je van ons?

 • Een aantrekkelijk salaris.
 • Een uitdagende, zelfstandige functie bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop groeit.
 • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, een pensioenregeling, 27 verlofdagen en personeelskorting op ons hele assortiment.


Solliciteer nu!

Ben jij die creatieve en zelfstandige teamspeler met gevoel voor inkoopprocessen en kartonnen verpakkingen en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Mail je cv en motivatie dan naar hr@pacombigroup.com, ter attentie van Femke van Tol, of solliciteer nu en vul het formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


Je toekomstige collega’s over PACOMBI GROUP

Natuurlijk zijn wij heel enthousiast over onze organisatie! Maar wat zeggen onze medewerkers er zelf van? Maak alvast kennis met een paar van je toekomstige collega’s en lees hier hoe zij het vinden om bij PACOMBI GROUP te werken.

 

Meer weten?
 
Neem contact op met Femke van Tol. Bel 0174-636111.


© AGF.nl 2018