Job offer - Logistiek Planner / Medewerker Bedrijfsbureau

Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im – en export van groenten en fruit. We zijn een toonaangevend bedrijf binnen de AGF branche, dat snel groeit en constant zoekt naar nieuwe uitdagingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de klant als de medewerker vinden wij belangrijk.

Ben je klantgericht, nauwkeurig en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar hard gewerkt wordt en waar er een no-nonsens mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Roveg Fruit B.V. is per direct op zoek naar een:

Logistiek Planner/ Medewerker Bedrijfsbureau

(M/V en fulltime)

 

Functie omschrijving

Het Bedrijfsbureau is de spil in het logistieke proces en vormt de schakel tussen commercie en logistiek. Je hebt dan ook veel contact met collega’s van deze afdelingen.
 

Als Logistiek Planner ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werk- en personeelsplanning, voor ongeveer 30 orderpickers. Met jouw kritische en analytische blik zorg je voor de juiste afstemming tussen werklast en personeel, waardoor de operationele processen vlot en soepel verlopen. Je doet dit door de dagelijkse planning op te stellen, te volgen en eventuele knelpunten op te lossen.
Daarnaast word je intern opgeleid om je op andere planactiviteiten te ontwikkelen.

Functie eisen

  • Je beschikt over MBO niveau;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met logistiek;
  • Je bent stressbestendig, accuraat en zelfstandig;
  • Je werkt oplossingsgericht en neemt je verantwoordelijkheid;
  • Je bezit over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van MS-Office (Word en Excel);
  • Het spreken van de Engelse taal is een must;
  • Affiniteit met logistiek is een must;
  • Je bent bereidheid om wisseldiensten te draaien.

Wij bieden een afwisselende baan binnen een bedrijf met een prettige en informele werksfeer, goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ambities en eigen inbreng.

Is je interesse gewekt? Wacht dan niet langer en stuur zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV o.v.v. Logistiek Planner naar e-mailadres: sollicitatie@roveg.nl en wie weet ben jij onze nieuwe aanwinst!
 

Voor vragen kun je gerust contact opnemen met afdeling Human resources via 0180- 635 737.

Roveg Fruit BV is gevestigd op bedrijventerrein Doelwijk in Waddinxveen.
Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.roveg.nl.


© AGF.nl 2018