Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teamleider Productieplanning

Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit tot kant en klare en panklare producten.
We leveren aan Nederlands grootste supermarktketen en hebben een uitgelezen assortiment panklare groenten, groentemixen, slamelanges, rauwkosten en kant-en-klare maaltijden in diverse klant specifieke verpakkingen.
Tuinderij Vers levert maatwerk, waarbij VERS en kwaliteit leidend zijn. We hechten het grootste belang aan voedselveiligheid, hygiëne en gebruiksgemak en realiseren onze productie met een uiterst modern machinepark, goede afspraken met grondstoffenleveranciers, eigen transport en last but not least een groep zeer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Teamleider Productieplanning

Brielle / Fulltime (38 uur) / HBO


Wat ga je doen?

Als Teamleider Productieplanning geef je leiding aan het team Productieplanning en zorg je voor de voortdurende verbetering van de werkprocessen binnen onze productieafdelingen. Samen met je team houd je de planning en procesflow nauwlettend in de gaten en bepaal je wat nodig is om het productieproces soepel te laten verlopen.

Als teamleider ben je de drijvende kracht achter de optimalisatie van supply chain processen. Dankzij je analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen identificeer je knelpunten en implementeer je efficiënte oplossingen. Je bewaakt de lopende processen en stuurt bij waar nodig.

Je zorgt voor een goede samenwerking, heldere communicatie en een positieve werksfeer binnen het team. Je motiveert en inspireert je team om continu naar verbetering te streven. Met jouw coachende stijl help je elk teamlid zijn potentieel te benutten en bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen. Als teamleider draai je ook mee in de avond- en weekenddiensten van het team.


Wie ben jij?

 • Voor deze functie vragen wij HBO niveau op gebied van logistiek en procesverbeteringen.
 • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende vaardigheden.
 • Kennis van het ERP systeem Business Central is een pré.
 • Je bent servicegericht. 
 • Je bent communicatief vaardig, je hebt namelijk contact met diverse afdelingen.


Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige functie binnen een enthousiast team.
 • Binnen ons bedrijf heerst een open, informele sfeer.
 • Wij bieden een salaris conform CAO Groothandel in Groente en Fruit.
 • Deze functie valt in loonschaal H welke loopt van € 3.224,- tot € 4.114,-.
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen.
 • Ons pensioen is ondergebracht bij PGB.
 • Korting op de producten die wij produceren.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0181-485112 en vraag naar Rob Witmer.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.