Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manager Buitendienst Agri

Ben jij een teamspeler, beschik je over leidinggevende capaciteiten en heb je een hoog kwaliteitsbesef? Wil jij een bijdrage leveren aan voedselveiligheid, dierenwelzijn en klimaat? Dan is deze veelzijdige functie echt iets voor jou!

Kiwa VERIN certificeert bedrijven in de gehele agrifoodsector, van voerleveranciers tot veehouderij-bedrijven en van voedingsmiddelenindustrie tot supermarkt. Voor diverse keurmerken voeren zij audits, controles, monsternames en bijbehorende certificering uit. Denk bijvoorbeeld aan keurmerken als Beter Leven, On the way to PlanetProof, IKB Varken, Geborgde Dierenarts en Maatlat Duurzame Veehouderij. Een certificaat van Kiwa VERIN biedt vertrouwen bij afnemers. Kiwa is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering.  

Voor de Business Unit Livestock zoeken wij een Manager Buitendienst Agri voor de sectoren varkens- en rundveehouderij. Als Manager Buitendienst Agri zorg je ervoor dat jouw team, bestaande uit 15 à 20 medewerkers, hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de varkens- en rundveehouderij en de keurmerken in deze sectoren. Samen met je collega’s ben je in staat de kwaliteit van de dienstverlening op een uniform en zeer hoog peil te houden. Voor deze zelfstandige en afwisselende functie ben je 60% van de tijd op kantoor in Nieuwegein werkzaam en de overige tijd ben je onderweg door heel Nederland. Bij Kiwa VERIN zijn de werkzaamheden goed geautomatiseerd en werken circa 160 medewerkers, waarvan 60 in de Business Unit Livestock. Binnen deze Business Unit richt een collega Manager Buitendienst zich met zijn team op andere sectoren.


Manager Buitendienst Agri


Functie

Managen van de buitendienst en efficiënte uitvoering van werkzaamheden

 • Leidinggeven aan een team van monsternemers, controleurs en auditoren en verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden.
 • Ervoor zorgen dat de buitendienst zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren.
 • Overzicht houden op het tijdig laten uitvoeren van de monsternames en audits. Regelmatig overleg met de Planners.  
 • Samen met de Programmamanagers ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Onderhouden van contacten met externe organisaties, marktkansen signaleren en daarop inspelen.
 • Je rapporteert aan de Business Unit Manager Livestock.
   

 

Profiel                      

Doortastende mensgerichte aanpakker die graag werkt in een dynamische omgeving

Functie-eisen

 • Afgeronde (agrarische) hbo- of wo-opleiding aan bijvoorbeeld de HAS, Aeres Hogeschool, CAH, Van Hall of WUR.
 • Interesse in duurzame veehouderij. Kennis van de varkens- en/of rundveehouderij is een pre.
 • Ervaring of ambitie om leiding te geven aan medewerkers op mbo- en hbo-niveau die op verschillende werklocaties worden ingezet.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre.
 • Woonachtig in Midden-Nederland.


Competenties

 • Teamspeler, coach, motivator.
 • Toegankelijk, geïnteresseerd in de mensen met wie je werkt.
 • Verantwoordelijk, flexibel, hands-on en stressbestendig.
 • Helicopterview, besluitvaardig, inventief en oplossingsgericht.
 • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.
   

Standplaats

Nieuwegein (gunstig gelegen langs de A2).


Aanbod

Wil jij werken in een enthousiast team met een informele werksfeer bij één van de marktleiders op het gebied van certificeren in de agrifoodsector? Een functie waarbij je een bijdrage levert aan een duurzamere en veiligere wereld? Kiwa VERIN biedt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief leaseauto). Omdat Kiwa continu inspeelt op veranderingen in de markt, werk je binnen een dynamische organisatie waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen en te blijven leren. Binnen Kiwa zijn er volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.


Reageren

Kiwa VERIN heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Manager Buitendienst Agri  uitbesteed aan CeresRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Anouk Bom, telefonisch bereikbaar op 06 51 614 901. Sollicitaties via www.ceresrecruitment.nl. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.kiwacmr.nl

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.