Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Administratieve duizendpoot Emballage & Materialen

Wij zoeken een ‘duizendpoot’ voor emballage en materialen! 

Fresh2You levert een breed pakket groenten & fruit aan klanten in Europa. We zijn een jong bedrijf en groeien snel. Onze ambitie? De klanten iedere dag van onze premium producten voorzien. Dat doen we als betrouwbare partner, die klanten op pole position zet op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Die drive zit in onze genen. Binnen ons bedrijf hebben we korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak meewerken aan onze verdere groei. We houden de keten van plant tot klant zo kort mogelijk. Dagelijks hebben we aanleveringen van de eigen teelt locaties in Nederland, Marokko en Senegal of onze teelt- en handelspartners. Onze organisatie zal de komende jaren verder worden uitgebouwd. Wil jij hier met veel energie aan meebouwen? 

Ter versterking van ons team is Fresh2You voor per direct op zoek naar een 

Administratieve duizendpoot Emballage & Materialen 


Ben jij nauwkeurig en houd je van het creëren van overzicht in een dynamische omgeving? Lees dan verder! 


De functie 

Als Medewerker Emballage & Materialen zorg jij ervoor dat alle inkomende en uitgaande emballage stromen geregistreerd worden. Denk hierbij aan het bijhouden van meermalig fust, pallets en tegoeden. Verder ben je verantwoordelijk voor de het afroepen en inkopen van onder andere verpakkingsmateriaal. Samen met de diverse teams houd je het proces soepel draaiende en zorg je ervoor dat er altijd voldoende emballage en verpakkingsmateriaal op voorraad staat en dat de emballage tijdig terugkomt van de klanten. 

De administratie doe je voor de twee locaties: Barendrecht en Heerle. Op onze locatie in Heerle verwerken en verpakken we spruiten, broccoli, sperziebonen, snijbonen, bosuien, spruiten, haricot verts, peultjes en sugarsnaps. 


Wat nog meer? 

  • Het sorteren van de documenten en controleren op volledigheid; 
  • Het boeken van emballagebewegingen in het beschikbare systeem; 
  • Het bijhouden van overzichten van emballagesaldi en het onderhouden van contact met collega's over openstaande tegoeden en het afhalen daarvan. 


Wie ben jij? 

Fresh2You hecht veel waarde aan werksfeer en mentaliteit, waar we de juiste kandidaat willen boeien, binden en uitdagen. Jij bent een doortastend persoon, die veel uitvoerend werk verzet. Het werkwoord “regelen” is jou op het lijf geschreven. Je houdt het overzicht en verzorgt allerhande zaken naast en door elkaar. Je administreert, staat collega’s te woord en regelt dat fust en materialen op tijd op de locaties zijn. 

Wat vragen we van jou: 

  • Een afgeronde MBO-opleiding; 
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de AGF-sector; 
  • Affiniteit en bekend met emballagestromen in de AGF-sector 
  • Je werkt nauwkeurig; 
  • Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen; 
  • Je neemt het initiatief, bent betrokken en regelt het; 
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

 

Wat kun je van Fresh2You verwachten? 

Het is een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je komt te werken in een familiebedrijf. De organisatie is in ontwikkeling en we vinden het leuk als je met ons mee wilt groeien. Eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Je krijgt de ruimte om te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Binnen het bedrijf heerst een informele en persoonlijke werksfeer, waar oog is voor elkaar en voor plezier in het werk. 


Solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je lid worden van de Fresh2You familie, dan zien we je motivatiebrief met CV met belangstelling tegemoet. Je kunt deze sturen naar HR@fresh2you.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Henk van Erkel (085-485 83 20).