Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit

BIO-Center ZANN is een begrip in de BIOLOGISCHE groente en fruit wereld. Dagelijks staan wij met het team klaar om de meest verse producten direct van onze telers in buiten- en binnenland te leveren aan onze (inter) nationale klanten.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een:


Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit


Het Inkoop stuk

In deze dynamische functie verricht je met het team dagelijks de inkoop van een breed assortiment biologische groente en fruit uit Nederland en Europa, maar ook uit onder meer  Peru, Chili of Brazilië. Je zoekt nieuwe telers, nieuwe importmogelijkheden en bouwt langdurige relaties op.


Het Verkoop stuk

Dagelijks verzorg je met het team de verkoop aan onze (inter)nationale klanten. Je zoekt de balans tussen een zo hoog mogelijke prijs voor de teler en een aantrekkelijke prijs voor de klant. Nieuwe klanten maken vind je een uitdaging net als het opbouwen van een goede relatie met hen.

Je volgt marktontwikkelingen, denkt mee in marketing activiteiten en vindt het een uitdaging om BIO-Center ZANN te vertegenwoordigen op (inter)nationale beurzen.


Functie wensen:

  • commercieel inzicht
  • rekenkundig vermogen
  • flexibiliteit (in denken en doen)
  • overtuigingskracht
  • empathisch vermogen
  • een MBO4/HBO diploma/werk- en denkniveau
  • net even anders kunnen denken


Standplaats:

Berkel en Rodenrijs. Ons groene pand met loods en koelcellen is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer.


Wij bieden:

Mede door de combinatie van in- en verkoop, een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan waarbij geen dag het zelfde zal zijn. Het in- en verkoopteam bestaat uit 7 mensen en wij zijn totaal met 24 mensen. Er is een prettige werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn een informeel bedrijf met korte lijnen. Beloning is afhankelijk van ervaring maar marktconform. 1x per 2-3 weken ontvangt iedereen een volle groente- en fruitbox.


Nieuwsgierig geworden?

Mail jouw motivatiebrief naar HR@biocenterzann.com zodat we kennis kunnen maken.

BIO-Center ZANN
Tav Astrid H. Rog
Edisonstraat 1
2652 XS Berkel en Rodenrijs
T: 0031-10-44775688


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.