Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit

Wij zijn een groothandel in groente en fruit met dagelijkse aanvoer van verse producten door middel van eigen vervoer. In verband met onze groeiende klantenkring zijn wij op zoek naar ervaren loodsmedewerk(st)ers die ons team kunnen komen versterken.


Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit

Plaats/regio: Venlo/Noord-Limburg
Branche: Groente en fruit


Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het lezen en picken van de orders en deze klaarzetten voor levering. Daarnaast help je met het laden en lossen van de vrachtwagens, de bevoorrading van de koeling en verdere voorkomende werkzaamheden.


Eisen

Voor de functie van Loodsmedewerk(st)er is het van belang dat je Nederlands kunt lezen en schrijven. Daarnaast heb je ervaring met de EPT en/of heftruck, ervaring met het laden en lossen van vrachten en kennis en ervaring met groente en fruit.


Aanstelling

Het betreft een structurele fulltime baan voor 38 uur in de week. Je werktijden zijn in overleg maar gewoon in dagdienst. Bij gebleken geschiktheid ligt een vaste aanstelling in het verschiet. Beloning conform CAO Groothandel in Groenten en Fruit.


Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op: telefoon 077-382331. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@impexheemskerk.nl.

Sollicitaties ontvangen wij graag op e-mail info@impexheemskerk.nl of per post: Venrayseweg 120.a, 5928 RH  Venlo

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.