Medewerker Sales Support

FairConnection, een jong en ambitieus importbedrijf gevestigd in Ridderkerk. De import bestaat voornamelijk uit fruit vanuit de hele wereld. Onze klanten bevinden zich in heel in Europa en bestaan uit supermarkten en andere vers-organisaties. Er wordt gewerkt met een enthousiast team waarbij teamspirit, gedrevenheid en internationale professionaliteit de boventoon voeren

 
Sta jij…

graag midden in de organisatie, kun jij de rust bewaren in de dagelijkse hectiek en ben jij nauwkeurig in alles wat je oppakt? Neem dan contact met ons op om te praten over de openstaande functie van:

Medewerker Sales Support


Kom je bij ons werken, dan stap je binnen in een wereld vol fruit geïmporteerd vanuit de hele wereld. Jij bent samen met je team diegene die zorgt voor een juiste afstemming tussen verschillende partijen zoals externe keuringsdiensten, (logistieke) dienstverleners en commercie. Dit betekent in de praktijk:

  • Invoeren van inkooporders in het ERP systeem en de organisatie en dienstverleners voorzien van informatie.
  • Afspraken maken met het inzetten van externe partijen, keuringsdiensten en douanekantoor, t.b.v. import en export orders.
  • Verzamelen en archiveren van kwaliteitsdocumenten van leveranciers en dienstverleners.
  • Het plannen en aansturen van de ompakafdeling
  • Afstemmen van de verlading van verkooporders met commercie.
  • Organiseren van transport naar afnemers.


Je hebt een MBO/HBO vooropleiding. Daarnaast is het een pre als je naast je communicatieve vaardigheden en het structureren van je werk, ook de Engelse en Duitse taal beheerst en ervaring hebt in de AGF-sector.


Wij bieden jou een baan voor 38 uur, waarbij je midden in de organisatie staat binnen een bedrijf dat persoonlijk welbevinden ook hoog heeft staan. Zin om snel deel uit te maken van ons team? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV op te sturen naar sollicitaties@fairconnection.eu  

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.