Inkoper AGF-producten

De kracht van Biofreshi ligt in de specialisatie op het gebied van biologische versproducten. De focus ligt volledig op de biologische markt, waardoor we specialist zijn in vollegrondsgroenten en -fruit, kasgroenten en -fruit en exoten. BioFreshi anticipeert snel op vraag en aanbod door de nauwe en trouwe samenwerkingen met onze telers wereldwijd. Ons doel is de keten zo kort en transparant mogelijk te houden voor alle partijen en een uitgelezen assortiment voor de consument beschikbaar te stellen. www.biofreshi.com

Om voorbereid te zijn op de toekomst zal Biofreshi 1 juni 2023 verhuizen naar het Freshi-House in Breda; FreshiHouse: Vers en snel bio voor de consument. Het eerste, meest duurzame groente- en fruithuis in Nederland met een oppervlakte van 10.000 m2, 6 rijpkamers, 12 koelkamers (1200 pallets), 7 dokken (1700 Palletplaatsen), Experience Center, biotuin op dakterras en temperatuurregeling in het gebouw een gebouw wat recht doet aan de term Biologisch!

Voor jou de kans om hier te mogen werken in de rol van:

Inkoper AGF-producten


De functie:

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van een in overleg bepaalde productgroep. Je bent een jaarrond verantwoordelijk voor deze productgroep, dus je hebt contacten in zowel binnenland als buitenland. Vanwege de groei wil Biofreshi graag het verdere takenpakket bespreken met jou.


Geboden wordt:

De contractvorm zal in overleg met jou bekeken worden. Daarbij krijg je een uitstekend salaris en overige voorwaarden die bij zo’n functie passen.


Functiewensen:

  • hbo-niveau verkregen door opleiding en/ of werkervaring;
  • enkele jaren ervaring in de (internationale) inkoop;
  • uitstekende kennis van de supply-chain
  • kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must en kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré;
  • Woonachtig zijn in de regio Midden- / West-Brabant of regio Drechtsteden.


Dus; Zoek je een baan met meer zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling? Reageer!


Contact of interesse in andere functie bij Biofreshi?

De totale werving voor deze functie(s) wordt gedaan door Denk werving & selectie. Voor informatie over de procedure of vragen kun je bellen met Olaf de Kok (06 15868095). Je sollicitatie kun je sturen naar odekok@denkwens.nl.

Past deze functie (net) niet helemaal bij je, maar spreekt de organisatie je aan, neem dan ook zeker contact op. Vanwege de snelle groei zijn er volop ideeën.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.