Junior inkoper

Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap en passie gecombineerd met de modernste teelttechnieken, kenmerken de aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden.

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. De inkoop van fust en verpakkingsmateriaal tegen de juiste prijs en overige condities is hierin van wezenlijk belang. De diensten die verder aan de leden worden verleend liggen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en IT.

Wij zoeken ter versterking van ons inkoopteam en ter ondersteuning van onze Inkoper een


Junior inkoper
                                              

De functie

Als Junior inkoper ben je samen met de Inkoper verantwoordelijk voor het hele inkoopproces binnen Oxin Growers. Je zorgt er voor dat de dagelijkse inkoopadministratie op orde is, denkt mee in de verdere ontwikkeling van de inkoopprocessen en de uitvoering daarvan. Tevens is de opvolging van de contractuele afspraken met de aangesloten teeltbedrijven en de leveranciers één van je verantwoordelijkheden.

Je bent als Junior inkoper in eerste instantie ondersteunend aan de Inkoper door het opstellen van de contracten en het verrichten van werkzaamheden die leiden tot een correcte naleving van de inkoopprocedures, prijsafspraken, tijdige leveringen van de orders en maatregelen voor bijsturing.

Tot het takenpakket behoort ook het geven van ondersteuning bij strategische inkooptaken zoals het opstellen van een inkoopplan, selecteren van leveranciers, opvragen van offertes en overige informatie bij leveranciers.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar (studierichting bedrijfsleven en/of inkoop). De aard van de werkzaamheden vereisen dat je in woord en geschrift communicatief vaardig bent en daarnaast initiatiefrijk en oplossingsgericht. Het spreekt vanzelf dat je voor deze functie nauwkeurig in het vastleggen en nakomen van afspraken bent. Je kunt goed overweg met vooral Word en Excel en bij voorkeur bekend met Exact.


Aanbod

Een leuke fulltime baan (36 tot 40 uur per week) met voldoende uitdagingen in een groeiende organisatie, waarbij je onder begeleiding van de Inkoper de juiste vaardigheden krijgt aangereikt om een topper te worden op het gebied van Inkoop. Naast een goed salaris (€. 2.200 / €. 3.000 bruto per maand), afhankelijk van eventuele ervaring, een laptop en mobiele telefoon, bieden wij een goede pensioenregeling en ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling.


Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar H. Prins, mail hans@oxin-growers.nl.

Kijk voor meer informatie over Oxin Growers op www.oxin-growers.nl of neem voor inhoudelijke vragen contact op met Ruud den Boer, tel. 06 – 82095581.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.