Logistiek Coördinator AGF

Jouw klant bevindt zich zo’n 800 kilometer verderop in Frankrijk. Zijn aardappelen, groente en fruit komt naar Nederland en moet daar worden gedistribueerd naar bijvoorbeeld een grote supermarktketen. Bij LCL zorgen wij ervoor dat de klant in Nederland goed wordt geholpen, de kwaliteitscontrole wordt gedaan en het product op de juiste manier wordt bewaard, voordat het bij de eindklant terecht komt.

Logistiek Coördinator AGF

(Aankomend of al ervaren)


Als logistiek coördinator werk jij eraan mee dat de klant compleet wordt ontzorgd op het gebied van allerlei operationele werkzaamheden, verstrek je de klant informatie en maak je planningen. Daarbij sta jij in nauw contact met medewerkers van de warehouse, medewerkers van een ompakafdeling en met de vervoerders.


Wat is daarbij belangrijk?

Bedoeling is dat jij je volledig kunt inleven in wat jouw klant wil. Er zijn natuurlijk bijzonderheden over de klant en een specifieke levering bekend. Het is dan belangrijk dat je, wetende wat allemaal voor jouw klant belangrijk is, daarnaar handelt.

Ben jij die persoon die wij zoeken en heb jij een goed gevoel voor klantgerichtheid?


Wat we verwachten dat je meebrengt:

  • Goede communicatieve vaardigheden, organiserend vermogen, scherpte en een leergierige mind;
  • Enige ervaring in de (AGF) logistieke dienstverlening en redelijke beheersing van de Engelse taal (of andere talen) zijn een absolute pré;
  • De betrokkenheid, de drive en de zin om elke dag de zaken goed te regelen en af te stemmen met je klant en collega’s.

We rekenen op zelfstandigheid, dat je er voldoening uit haalt invulling te geven aan alles wat nodig is voor jouw klant.


Wat betekent het om bij LCL te werken?

Mensen maken LCL, mensen leveren alle logistieke diensten en bijkomende serviceverlening aan onze klanten. Samen maken wij kwaliteit en leveren wij flexibiliteit. Alle onze medewerkers zijn betrokken, denken mee hoe processen slimmer kunnen en we communiceren veel en goed met elkaar. Ieders inbreng wordt gewaardeerd, iedereen maakt meewerkend deel uit van het team.

"We groeien al 3,5 jaar hard, onze klanten verlangen veel van ons maar naast gefocust werken is het gezellig, hebben we ook lol met elkaar, nemen we tijd voor ontspanning en is er de ruimte om werkzaamheden op jouw eigen manier in te richten." –


Het aanbod

  • Een werkgever die naar jou en je collega’s luistert, familiegevoel en teamgeest;
  • Een pittige functie waarbij je meerdere prachtige klanten gaat bedienen;
  • Ruimte om mee te denken, jouw input te leveren hoe dingen slimmer, efficiënter kunnen en de vrijheid om af en toe ook eens jouw klant te bezoeken: als je elkaars gezicht kent, werkt het een stuk gemakkelijker;
  • Een team dat jou graag ziet komen en met veel plezier klaar staat je wegwijs te maken en te helpen;
  • Een mooi fijn kantoor, platte organisatie, volop mogelijkheden je te ontwikkelen en een passend salaris.
     

Verder vieren we van alles: Secret Santa, bowlen, vrijdaglunch of iets anders leuks, lekkers en gezelligs!


Interesse? We horen graag van jou!

Mail jouw cv met een korte motivatie naar: hr.nl@lclog.com

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.