Kwaliteitsmanager

Volledig afgestemd op de wensen van consumenten in binnen- en buitenland levert Witkamp voor hoofdzakelijk groenten dagelijks gezonde, veilige en verse producten aan de retail en de groothandel. Er is een optimale samenwerking tussen aangesloten telers en Witkamp. Dat levert een sterke keten op waardoor een goed rendement voor de teler mogelijk is. Vanwege de groei en de verdere professionalisering van het bedrijf zijn wij dan ook op zoek naar een


Kwaliteitsmanager als schakel van teler naar retailer

creatief, samenbindend en soepel


Functieomschrijving

Door aan de ene kant de groeiende professionalisering van het bedrijf en aan de andere kant de toenemende wensen van de retailers is er behoefte ontstaan aan een spil in de keten van Kas tot Consument. Hij of zij wordt verantwoordelijk voor alle zaken op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, milieu en productspecificaties. In die rol is de gezochte kwaliteitsmanager het betrouwbare en deskundige aanspreekpunt voor zowel de aangesloten telers als de kwaliteitsverantwoordelijken bij de retailer.

Steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebieden als handelsregels, middelengebruik en milieu- en producteisen is noodzakelijk, maar niet voldoende; veel belangrijker is dat keurmeesters, telers, verkopers en directies bij hun dagelijkse werk ondersteund en overtuigd worden. Niet met de vuist op tafel, maar diplomatiek, samenbindend en stimulerend, steeds inspelend op de verschillende achtergronden van telers, collega’s en gesprekspartners. Problemen lost de gezochte kandidaat snel en deskundig uit eigen initiatief op.

In principe is deze functie in te vullen met ± 60% van de tijd. Om een 100% tijdsbesteding te hebben is er een optie om een aantal andere activiteiten te ontplooien zoals P&O zaken en andere organisatorische of commerciële activiteiten. E.e.a. is uiteraard bespreekbaar. Deze mogelijkheid maakt overigens het totaalplaatje wel veelzijdig.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring in de AGF
  • Productkennis van groenten. Teeltkennis is een Pré
  • Grote kennis van (en ervaring met) kwaliteits-, milieu- en handel regelgeving
  • Stevige persoonlijkheid die weet te overtuigen
  • Diplomatiek, durft initiatief te nemen, is stimulerend en collegiaal
  • Weet het vertrouwen van alle ketenpartners te winnen en is loyaal
  • In staat om zich nieuwe relevante regel- en wetgeving snel eigen te maken


Arbeidsvoorwaarden

Voor een kandidaat met de juiste opleiding en/of ervaring is dit een veeleisende, maar vooral veelzijdige en afwisselende functie met het daarbij passende salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageer dus direct als je denkt dat jij de geschikte kandidaat bent! Heb je nog vragen of wil je meer weten voordat je solliciteert? Met één telefoontje kunnen al jouw vragen beantwoord worden.

 

Standplaats

Poeldijk


Interesse

Interesse en beschikbaar op korte termijn? Stuur dan je CV en korte motivatie naar: vacature@witkamp.nl t.a.v. Diana Nieuwenhuijs of bel 0174 - 282930.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven