Verkoper Trade

Olympic Fruit B.V. is specialist in de import, export en distributie van fruit. Met focus op druiven en citrus en weten wij een zorgvuldige selectie van telers over de hele wereld aan ons te binden. Door een nauwe samenwerking met deze leveranciers verzorgen wij het teeltprogramma, de verpakkingen en de logistiek van onze klanten dicht bij de bron. Daarnaast hebben wij 2 eigen teelt projecten in ons portfolio die vanuit Nederland worden aangestuurd.  Zo bedienen wij de Europese fruitmarkt al vele jaren met succes.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:


Verkoper Trade


Dit ga je doen

Als Verkoper Trade ga je aan de slag om onze groeiende marktpositie verder uit te breiden. Je houdt je bezig met de dagdagelijkse handel in druiven, citrus en steenfruit binnen Europa. Je hebt veel contact met klanten en bezoekt hen regelmatig.


Dit ben jij

Je krijgt energie van contact met klanten en collega’s. Je hebt het in je om samen met het team de gezamenlijk gestelde doelen te bereiken. Je houdt je hoofd koel in een dynamische en snel veranderende omgeving en bent veerkrachtig, strategisch en analytisch ingesteld.


De afdeling

Binnen Olympic Fruit heerst een open en dynamische sfeer. Het sales team bestaat uit 5 medewerkers. Samen hebben jullie het gemeenschappelijke doel om het specialisme in druiven en citrus en verder uit te breiden.


Waar ben je verantwoordelijk voor?

  • Verkoop van hoofdzakelijk druiven en citrus binnen Europa;
  • Meehelpen met het beoordelen en analyseren van marktontwikkelingen en deze vertalen naar verkoopstrategieën;
  • Opbouwen en onderhouden van goede relaties met kanten o.a. door bedrijfsbezoek en beurzen;
  • Naast het verkopen werk je samen met het sales, inkoop, logistiek en kwaliteitsteam, samen hebben jullie het gemeenschappelijke doel om het specialisme in druiven, citrus en steenfruit verder uit te breiden.
  • Als Verkoper Trade ga je aan de slag om de groeiende marktpositie van Olympic verder uit te breiden.
  • Je bent voortdurend op de hoogte van de dynamische marktsituatie, volledig geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen, en adviseert hierdoor je klanten optimaal.


Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur enige commerciële werkervaring in de AGF sector;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.


Het aanbod!

Olympic Fruit biedt je meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals; bonusregeling, goede pensioenregeling (over 100% salaris), aanvullende verzekeringen, regelmatig bedrijfsuitjes/ borrels en gratis sporten op de zaak!


Interesse?

Mail je CV en motivatie naar HRM@olympicfoodgroup.com en voor meer informatie kan je contact opnemen via 0180-646200.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven