Assistent teamleider

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Veredeling staat aan de basis van onze nieuwe rassen en draagt dus direct bij aan het succes van ons bedrijf! Passie en creativiteit zijn hierbij belangrijke eigenschappen.

Het team van de afdeling Veredeling in Valkenburg is op zoek naar een

Assistent teamleider

een teamspeler met ambitie


Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie ben je mede-verantwoordelijk voor de organisatie van de teelt en de teeltprocessen binnen de afdeling Veredeling. Je stuurt een team van medewerkers aan, zorgt ervoor dat de juiste middelen en materialen aanwezig zijn en ziet toe op een veilige en prettige werkomgeving. In deze functie geef je uitvoering aan alle teeltprocessen binnen de afdeling veredeling.

Je bent alert op het signaleren van afwijkingen of groeiverstoringen veroorzaakt door ziekten, plagen of klimaatomstandigheden. Je handelt daarbij alert, proactief en neemt vlot adequate maatregelen.

Je hebt een kritische inslag, waardoor je oog hebt voor (proces)verbeteringen; ondersteuning daarbij van data is je niet vreemd.

In deze functie draai je mee in het rooster van storings- en verzorgingsdiensten in het weekend.

Als Assistent Teamleider leg je verantwoording af aan de Teamleider Veredeling.


Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt, en meer specifiek voor veredeling. Je bent communicatief vaardig en kunt een team aansturen. Je bent gericht op samenwerking, werkt nauwkeurig, gestructureerd, proactief en resultaatgericht. Verder ben je zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust.


Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • beschikken over een afgeronde MBO4 / HBO opleiding in een groene richting, bijvoorbeeld Vakexpert Teelt (MBO4) of Tuinbouw en akkerbouw (HBO)
  • een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan hebben
  • basiskennis van veredeling hebben en ook het opzetten van teeltproeven
  • kennis van de teelt van snijchrysanten hebben, dit is een duidelijke pré
  • vaardig met computersystemen, applicaties en digitale tools
  • kennis van klimaatbeheersings- en bemestingssystemen en van tuinbouwtechniek hebben
  • bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en een heftruckcertificaat zijn, of bereid deze te halen.


Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken. We bieden je een internationale werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.


Ben je enthousiast? 

We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jean Paul van der Gaag, locatiemanager, tel. 06 83490933.


Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Chrysant en Bouvardia) en potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysant en Multiflora). Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1200 medewerkers in dienst, op onze thuisbasis in Nederland en in onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven