Medewerker Kwaliteitsbeheer

Voor onze locatie in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een Medewerker Kwaliteitsbeheer, die een ondersteunde rol heeft bij de uitvoering van het kwaliteitsbeheer in onze organisatie. Wij zijn opzoek naar een collega die zijn of haar opleiding wil combineren met de opleiding, net is afgestudeerd of net een jaar ervaring heeft opgedaan in soortgelijke functie. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder.

I.Q. Packing B.V. is gespecialiseerd in de AGF sector en verpakt al meer dan 20 jaar de meest unieke producten. Vanuit drie vestigingen in Nederland worden diverse groente- en fruitproducten verpakt en geproduceerd. Ons enthousiaste team doet er alles aan om de producten gereed te maken voor klantbestellingen. Door actief ondernemerschap hebben wij naamsbekendheid gemaakt door heel Europa. Al met al zijn wij een vooruitstrevende organisatie waarbij biologische aspecten de voorhand hebben. Er werken gemiddeld 400 mensen bij ons. Wij hebben gemiddeld 300.000 collies per week in ons orderportefeuille, dit varieert per seizoen.

Medewerker Kwaliteitsbeheer

Als Medewerker Kwaliteitsbeheer ben je dagelijks in de productie. Jij bent diegene die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, monitoring en bewaken van kwaliteitsmanagement gerelateerde processen en registraties. Je registreert de bevindingen in het digitale kwaliteitssysteem en draagt zorg voor de actualisatie van de kwaliteitshandboeken en instructies. Dit ga je doen volgens de normen waarvoor wij gecertificeerd zijn, namelijk IFS-Food, Skal en QS en ons HACCP-systeem.

Je neemt de verantwoordelijke taken over van de Kwaliteitsmanager, voer je interne audits uit en begeleid je externe audits. Je verzorgt kwaliteitstrainingen voor medewerkers, signaleert afwijkingen van processen en bedenkt waar nodig oplossingen. Verder verwerk je data en verstrek je analyses van kwaliteitssystemen, registreer en behandel je klachten van zowel leveranciers als klanten. Tevens onderhoud je contact met klanten over kwaliteit gerelateerde onderwerpen.


Wat bieden wij jou als Medewerker Kwaliteitsbeheer?

 • Een fijne werkplek met een informele werksfeer;
 • Ambitieus en internationaal team;
 • Marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gratis parkeermogelijkheid.


Functie eisen

 • Een relevante MBO+ opleiding/HBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijke kennis van Duits en Engels;
  Liefst enige jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie in de AGF sector (pre: IFS/BRC/Skal/QS);
  Kennis van diverse kwaliteitssystemen en certificeringen;
  Je bent een echte teamspeler, flexibel, assertief, sociaal en communicatief vaardig;
 • Uiteraard ben je betrouwbaar en stressbestendig.

 

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan met jouw cv en motivatiebrief via het e-mailadres: HR@iq-packing.nl t.a.v. Razia Gasieta.

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven