Strategische Inkoper Overzee

Greenyard Fresh Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van de Greenyard group. Greenyard is één van de grootste groenten-en fruitleveranciers ter wereld (www.greenyard.group).

Vanuit onze locatie in Waddinxveen beleveren wij één van Duitslands grootste retailers met verse groente, fruit, bloemen en planten. Het is een dynamische werkomgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is.

Greenyard Fresh Netherlands groeit en bloeit en daarom zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

Strategische Inkoper Overzee

(steenfruit/ hardfruit/ exoten)


Zie je de uitdaging?

Als inkoper overzee beheer je een aantal productcategorieën, onderhoud je de contacten met de leveranciers en volg je de ontwikkelingen van jouw producten op de voet. Naast dat je productkennis hebt bouw je aan duurzame relaties met jouw leveranciers en onze klant (Duitse retailer). Je volgt de productontwikkelingen op de voet en denkt mee over of en hoe het beter kan. Jij weet de continuïteit te waarborgen in de breedste zin van het woord. Hierbij werk je actief samen met de verkoopafdeling, maar ben je ook regelmatig in gesprek met onze collega’s in het buitenland. Je zoekt naar synergiën binnen de Greenyard organisatie. 

Voorraadbeheer vormt een belangrijk onderdeel van jouw taken. Je bent assertief, communicatief pragmatisch en een teamspeler.  Verder beschik je over sterke onderhandelingsvaardigheden.

Je houdt het hoofd koel in een dynamische en snel veranderende omgeving. Naast markt- en resultaatgericht ben je in staat om gestructureerd te werken.


Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, HAS of bedrijfskunde);
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een in- of verkoopfunctie in AGF;
  • Kennis van MS-office. Ervaring met SAP is een pre;
  • Je beheerst de Nederlandse, Spaanse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan je ook goed redden in het Duits.  


Wat bieden wij?

  • Een informele werksfeer en enthousiast team van collega’s;
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Een premievrije basispensioenregeling en 5 weken vakantie.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw korte motivatie met CV. Deze kan je sturen aan P&O@greenyardfresh.nl, t.a.v. afdeling HR naar Annamarie Leerink (06-12550996).

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven