Data Analist - AGF Benchmarking

Bedrijf:  GreenMatch
Regio: Standplaats Wateringen en via thuiswerk

Heb jij kennis van de AGF-sector. Lijkt het je interessant met data over vraag- en aanbod, prijsvorming, opbrengsten, product classificaties bezig te zijn? Als jij zaken inzichtelijk kunt maken en secuur werkt: kom dan kennismaken met GreenMatch. Ter versterking van Team GreenMatch zijn we op zoek naar een

Data Analist – AGF Benchmarking 

(parttime)

Allerlei cijfermatige analyses maken, inzamelen van data efficiënter maken, automatiseren.


Jouw functie:

GreenMatch krijgt gegevens over prijzen, classificaties en opbrengsten aangeleverd. Deels geautomatiseerd, deels per mail in Excel sheets. Het is aan jou om de gegevens te verwerken naar juiste data. Voor verschillende klanten stel je de benchmarkrapportages samen, je genereert nieuwe rapportages met een extra, nog weer andere toegevoegde waarde. Je richt de database in voor nieuwe productgroepen waar GreenMatch mee aan de slag gaat. En je bereidt de automatisering voor het verzamelen en verwerken van alle inkomende data voor.


Dit is de waarde van GreenMatch voor klanten:

Telers en afzetorganisaties vechten voor de beste prijs. Maar hoe weet je wat de beste prijs is?
Telers doen het hele jaar hun uiterste best de hoogst mogelijke opbrengst in kilo’s en een kwalitatief goed product te telen. Hoe weten zij dat ze eerlijk beloond worden voor hun product? Hoe houd je de betrokkenen scherp? Arie heeft met GreenMatch de afgelopen jaren voor een groeiende groep telers en afzetpartijen invulling weten te geven aan deze behoefte. GreenMatch genereert inzicht, laat ondernemers en partijen zien waar ze staan. Het bedrijf zorgt voor een check, een controle en een bewakingspunt. Met als resultaat dat de ondernemers precies weten waar ze staan waarna zij zich vervolgens verder kunnen ontwikkelen.


Met jou erbij, doorstappen in specialisatie:  

Tot vandaag aan toe geeft Arie invulling aan de Data-Analyse (en bewaak) functie en is hij degene die bij klanten de toelichtende adviesgesprekken voert. Om klanten ook in de verdere toekomst van dienst te blijven en om nieuwe klanten in andere productgroepen te bedienen, zoeken we uitbreiding van het Team. Met dit profiel en hopelijk met jou binnenkort aan boord, splitsen we de Data en de Adviesfunctie in 2 aparte functies. Met deze specialisatie verhoogt GreenMatch de kwaliteit van haar dienstverlening én hebben we een betere uitgangspositie om te groeien: in andere productgroepen.

Deel uitmaken van Team GreenMatch:

Dagelijks bouwen we met een klein team door aan ons GVS. De gegevensverwerking doen we tijdig, snel en zorgvuldig. Daarmee voorzien we in de informatiebehoefte van onze klanten. Regelmatig overleggen we met z’n allen op kantoor, het verwerken van alle gegevens doen we vanuit huis en Arie werkt of op kantoor, is onderweg en bij klanten in gesprek. Als het jou, net als ons aanspreekt om bezig te zijn met voor onze klanten betekenisvol werk: bel, mail of app en kom kennismaken.


Het aanbod:

  • Een waarde- en betekenisvolle centrale datafunctie die je kunt continueren en uitbouwen;
  • De gelegenheid dagelijks bezig te zijn met de actualiteiten en ontwikkelingen in de AGF;
  • Arie Middelburg als collega en adviespartner waar je veel van kunt leren;
  • En tegelijkertijd ruimte om zaken naar eigen inzicht in te richten en te ontwikkelen.

En een team uitstekende, nauwkeurig werkende en betrokken collega’s: welkom bij Team GreenMatch.

Interesse? Mail bel of app: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of 06-52601456.

 

Link naar vacature: https://bit.ly/3okMl9r

Link naar bedrijf: https://bit.ly/3F7bFGb

Link naar videoportretten: https://bit.ly/3A6CZRf

 

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven