Sales support / Backoffice medewerker

De sterke en onmisbare schakel tussen producenten en consumenten van een groot en uitgebreid assortiment vers fruit en citrusvruchten, zo omschrijft dit wereldwijd actieve bedrijf zich terecht. Het fruit wordt gekocht bij geselecteerde producenten en gaat via de moderne eigen opslag-, verpakkings- en transportfaciliteiten naar afnemers in de groothandel en retail in onder meer Duitsland en andere Europese landen. Om de verkoop te ondersteunen wordt er gezocht naar een


Sales support / Backoffice medewerker

Het bedrijf

Een echte aanpakmentaliteit, aandacht voor efficiency en lage kosten in combinatie met maximale service en langdurige relaties met zowel producenten als afnemers kenmerken dit internationaal actieve fruitbedrijf. De locatie in wereldhaven Rotterdam speelt een belangrijke rol in de aan- en doorvoer van een breed assortiment fruit en vruchten, met name afkomstig van het zuidelijk halfrond.

Moderne verpakkingsfaciliteiten waar aandacht is voor kwaliteit in combinatie met veel logistieke mogelijkheden zorgen ervoor dat deze vestiging een sleutelrol vervult in de activiteiten gericht op groothandels en retailketens in Duitsland en andere Europese landen. Een flexibele en transparante manier van werken heeft bijgedragen aan het succes. Zorgen voor toegevoegde waarde voor de afnemers en veel aandacht voor service en langdurige, hechte relaties met producenten en afnemers zijn andere pijlers van het succes van de onderneming.


De functie

Jij ondersteunt de in- en verkoopafdeling op alle vlakken. Je bent de spin in het web binnen deze afdeling en je houdt je op proactieve wijze bezig met het uitwerken, afgeven en opvolgen van offertes aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast ben je de contactpersoon van de aangesloten producenten over de gehele wereld en werk je nauw samen met de verschillende dienstverleners zoals rederijen, transportbedrijven en opslaglocaties. Je behandelt claims en je bent de link tussen de leveranciers, klanten en het in- en verkoopteam. Het nakijken van inkoopfacturen, het monitoren van openstaande facturen en het beheren van creditnota’s behoren ook tot het takenpakket.

Functie-eisen

Het opleidingsniveau is minder relevant, de voorkeur gaat uit naar iemand die zich volledig inzet, de echte drive heeft en van deze functie het gewenste succes maakt. Kennis van de AGF wereld is meegenomen. Een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels is een must. Andere talen zoals Duits, Spaans en/of Frans is een sterke pre. Net als van de collega’s wordt verwacht dat hij of zij stevig aanpakt en zich prettig voelt in een overzichtelijk team van een internationaal gerichte, succesvolle organisatie waar het om mooie en smakelijke producten draait.

De juiste kandidaat wacht een afwisselende en internationaal gerichte functie met veel kansen bij een succesvol bedrijf. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden passen bij de zwaarte van de functie, jouw ervaring en resultaten. Spreekt dit je aan en heb je wel iets met de handel in AGF? Reageer dan meteen. Heb je vragen, wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje of email is voldoende.


Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl
Internet: www.therecruitingspecialist.nl


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven