Account Manager Stockfotografie voor de Groensector

Visions ziet volop verkoopkansen in de meest kleurrijke bedrijfstak ter wereld, namelijk die van beeldende communicatie. Visions heeft daarom een vacature beschikbaar voor de functie van:

Account Manager Stockfotografie voor de Groensector

 (32-40 uur)


Heb jij affiniteit met fotografie en ben jij op zoek naar een internationale, commerciële loopbaan waarbij jouw inspanningen primair gericht zijn op de groensector? Dan zoeken wij jou!


Kernpunten van de functie:

Je bent verantwoordelijk voor acquisitie wereldwijd, het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en het overtuigen van jouw prospects over de voordelen van een samenwerking met VisionsPictures.com.

In deze functie krijg je te maken met alle facetten van de groensector, waarbij goed contact, samenwerking, advies en verkoop jouw belangrijkste werkzaamheden zijn. Naast accountmanagement, inclusief het bezoeken van je bestaande klanten, bezoek je potentiële klanten in binnen- en buitenland.

Wie zijn wij:

Een fotostudio, gespecialiseerd in botanische- en reclamefotografie en daarmee de meest toonaangevende fotostudio in de groensector. Al meer dan 30 jaar voorzien wij klanten wereldwijd van beeld t.b.v. de verkoop van hun producten. Naast de keuze uit bijna 400.000 stockbeelden, leveren wij exclusieve fotografie op maat aan bij onze klanten, waardoor zij hun producten nog beter in de markt kunnen zetten.

Wat vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau met 5-10 jaar Sales ervaring
  • Vanwege het internationale karakter van de functie spreek je naast Nederlands, uitstekend Engels, Duits en bij voorkeur Frans
  • Als persoon ben je initiatiefrijk, flexibel, energiek, oplossingsgericht en kan je goed zelfstandig werken
  • Woonachtig in de regio Zuid- / Noord Holland
  • Rijbewijs B 
  • Botanische kennis en werkervaring in de groensector is een pre, maar geen vereiste


Wat bieden wij:

  • Een professionele en ambitieuze werkomgeving
  • Investering in persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil jij werken in een team van enthousiaste medewerkers? Reageer dan nu door je motivatiebrief inclusief CV te mailen naar Daniella Witteman op finance@visions.nl

Verdere informatie over de functie kun je inwinnen bij Stephan Vernooij, Sales Manager, via tel +31252420446

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven