R&D manager / Veredelaar

Hortibreed is een innovatief bedrijf actief in de veredeling van azalea en rhododendron. De producten van Hortibreed worden wereldwijd vermarkt onder het merk Hortinno®.

We zetten in op onderzoek en  ontwikkeling, dit zowel naar nieuwe en betere rassen als naar duurzame teelttechnieken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in ons denken en handelen. Hortibreed is een onafhankelijk bedrijf, gewaardeerd en gerespecteerd als betrouwbare partner in de tuinbouwsector. 

Ter versterking van onze organisatie en om onze groeiambities waar te maken, zoeken we een (m/v):

R&D manager / Veredelaar


Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor alle veredelingsactiviteiten alsook voor het onderzoek naar duurzame teelt en teelttechnieken. Je staat in voor de actieve uitbouw van Hortibreed’s intellectuele eigendom.

Je onderhoudt en versterkt de relaties met de handelspartners, telers en kenniscentra. Je neemt actief deel aan projectgroepen rond veredeling en duurzaamheid en vertegenwoordigt de firma in externe symposia. Je stippelt mee de strategie uit en draagt actief bij aan de rendabele groei van het bedrijf. 

Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleiding. Wij voorzien een uitgebreide inwerkperiode van ruim twee jaar met de nodige opleiding in veredeling en productie.


Profiel kandidaat

Voor deze functie zoeken we iemand die de veredeling kan leiden en het veredelingsproces op een hoger niveau kan tillen. Je wordt de belangrijkste schakel in het verder professionaliseren van de veredeling van ons assortiment. We geven je graag de ruimte om je creativiteit en specialisme ten volle te benutten. Je krijgt hierbij veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een bedrijf met een cultuur gericht op samenwerking.

Daarnaast zal je het onderzoek naar mogelijkheden voor duurzame teelt van azalea en rhododendron initiëren, uitbouwen en aansturen in samenwerking met externe partners. We zoeken een doorzetter, die hands-on en stap-voor-stap resultaten boekt.

Een Master Diploma is vereist (Bio-ingenieur of gelijkaardig) en werkervaring in een verwante job is een sterk pluspunt.


Vereiste competenties:

  • Je bent comfortabel en onderlegd in het leiden en voorzitten van projectgroepen
  • Je neemt initiatief, staat open voor vernieuwing en werkt zelfstandig
  • Je bent resultaatgericht
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent analytisch sterk en je wordt gezien als een collegiale gesprekspartner met kennis van zaken.

Aanbod

Wij bieden je een boeiende uitdaging, waar je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een voltijdse functie waarbij een marktconforme verloning wordt voorzien in functie van de jobinhoud aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse in deze uitdaging? Draag je persoonlijk onze bedrijfswaarden uit én lijkt deze uitdaging de geknipte job voor jou, stuur dan je begeleidende brief en cv door naar Vanessa Van Puyvelde : Vanessa@floramor.be.

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven