Inkoper / Voorraadbeheerder

We zijn op zoek naar een:


Inkoper/Voorraadbeheerder 

Barendrecht

Ben jij degene die als Inkoper/Voorraadbeheerder met inzet en enthousiasme een positieve bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze ambitieuze doelen? Dan is deze bij Hollander in Barendrecht echt iets voor jou!

Als dochteronderneming van The Greenery zijn wij met ons distributiecentrum gevestigd in Barendrecht. Met zo’n tweehonderd vaste collega’s en een even zo grote poule uitzendkrachten nemen wij onder andere van alle Nederlandse PLUS-supermarkten de zorg voor hun complete versdistributie uit handen. De enorme toestroom aan producten die wij dagelijks van ons leveranciersnetwerk ontvangen, controleren wij op kwaliteit, herverpakken we waar nodig en orderpicken we op klant-/winkelniveau om deze tot slot uit te leveren aan onze klanten. Dat doen wij op vaste, afgesproken tijden met, voor de producten, de langst mogelijke houdbaarheid en de beste kwaliteit. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je in je mars hebt als Inkoper/Voorraadbeheerder.

Onze moedermaatschappij The Greenery is als geen ander in staat om op duurzame wijze verse groente en fruit bereikbaar te maken voor iedereen. Wij doen dit al sinds 1996 samen, met en voor onze telers. We zetten ons voortdurend in om alle schakels in de keten goed op elkaar te laten aansluiten middels onze unieke totale ketenbenadering; samen maken we groente en fruit waardevol. Dit doen wij met respect voor mens en natuur.


De functie

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat iedereen dagelijks kan genieten van verse groente en vers fruit. In jouw functie als  Inkoper/Voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor de forecast, replenishment en het voorraadmanagement van versproducten binnen je eigen productcategorieën. Daarbij zorg je ervoor dat de derving binnen budget blijft. Verder voer je onder andere  de volgende werkzaamheden uit:

 • je voert prognoses uit voor de eigen productcategorieën;
 • je analyseert trends en ontwikkelingen bij leveranciers, consumenten en opdrachtgever/klant;
 • je onderhoudt relaties met leveranciers en verliest de belangen van de opdrachtgever/klant hierbij niet uit het oog;
 • je draagt oplossingen aan bij knelpunten;
 • je werkt veel samen met diverse afdelingen om de gezamenlijke doelstellingen te behalen.


Team & Organisatie

Als Inkoper/Voorraadbeheerder maak je deel uit van de afdeling Inkoop/Voorraadbeheer, je komt in een team te werken met zeven collega’s en je rapporteert aan de Manager Commercie. De sfeer is  open, direct en zoals het echte Rotterdammers betaamt, hebben we het hart op de tong. We werken hard en staan voor elkaar klaar als dat nodig is.


Voor wie is dit interessant?

Als Inkoper/Voorraadbeheerder ben je in staat beleid qua voorraadpositie op te stellen zodat aan de klantvraag kan worden voldaan. Je bent ambitieus en gedreven, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je draait mee in een aantal zaterdagen per jaar. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden, je werkt gestructureerd en planmatig en daarnaast ben je ondernemend. Voor het uitvoeren van deze functie beschik je verder over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een opleiding in de richting van commerciële economie/groothandel;
 • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre;
 • een sterke affiniteit met Retail.


Wat bieden wij?

Zonder jou en jouw collega’s kunnen we onze organisatie niet draaiende houden. Daarom zetten wij daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Wij bieden jou:

 • Naast een basispensioenregeling een aanvullende pensioenregeling;
 • Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een marktconform salaris.


Vragen?

Heb je vragen mail dan naar Leo van Haarlem: l.vanhaarlem@hollander.nl, Manager Commercie, of bel hem op telefoonnummer: 06-50292433.


Solliciteren?

Ga naar www.hollander.nl. Vervolgens ga je naar ‘Organisatie’ en daarna naar ‘Vacatures’ en dan naar de vacature Inkoper/Voorraadbeheerder. Vul het inschrijfformulier in en upload daar je cv en motivatiebrief.  

 

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven