Senior Inkoper

Voel jij je thuis in de wereld van groenten en fruit en ben jij een (Val)star in het inkopen van (kas)groenten? Ben jij energiek en houd jij graag controle op het gehele inkoopproces? Dan zijn wij ter uitbreiding van het Valstar inkoopteam op zoek naar jou!

Valstar is een derde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de export van (kas)groenten. Een jong en gemotiveerd team ontwikkelt continu unieke oplossingen, daarbij geïnspireerd door consumententrends en het creëren van meerwaarde. 

De wereld van groenten en fruit is constant in beweging. Dat betekent dat onze manier van werken ook nieuwe oplossingen en een andere aanpak vereist. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij graag nieuwe innovatieve concepten en methoden voor het in de markt zetten en in de schappen komen van onze verse groenten en fruit. Zorg jij ervoor dat onze groenten en fruit jaarrond tegen de beste condities geleverd worden? Dan ben jij de Senior Inkoper die wij bij Valstar Holland zoeken!

Senior Inkoper 

(Valstar Holland – Poeldijk)

Als Senior Inkoper ben je verantwoordelijk voor een aantal belangrijke productgroepen en koop je zo doeltreffend mogelijk producten in. Je begeleidt jouw collega (junior) inkopers en zorgt ervoor dat de inkoop in lijn is met de behoeften van de verkopen en bewaakt de kwaliteit van de producten. Hierbij is het van belang dat je de trends en ontwikkelingen in de markt en hun impact op de handel volgt.

Je draagt ideeën aan om het product assortiment uit te breiden en investeert in de lange termijn relaties met leveranciers en inkopers. Verder stel je in overleg met de Accountmanagers inkoopplannen op en bewaak je budgetten en tijdsplanningen. Continue afstemming met de verkoop en het bewaken van afspraken met leveranciers behoren ook tot jouw takenpakket. Tot slot denk je actief mee in een duurzaam inkoopproces.


Wie ben jij?

Jij weet met jouw onderhandelingsvaardigheden producten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding in te kopen. Verder kun je snel schakelen, ben je klantgericht en snap je de commerciële belangen van verschillende stakeholders. Je neemt initiatief, bent commercieel en cijfermatig goed onderlegd en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Verder vinden wij het volgende op jouw CV:

  • HBO werk-en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de AGF;
  • Enkele jaren inkoopervaring is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Wat kun je van ons verwachten?

Als Senior Inkoper werk je in een inkoopteam met enthousiaste collega’s. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Dit betekent dat je weet voor wie je werkt, er aandacht voor de medewerker is en we met elkaar werken aan lange termijn relaties met klanten en leveranciers over de hele wereld.

Daarnaast krijgt de medewerker veel vrijheid en worden ideeën en initiatieven gewaardeerd. Fouten maken mag, als je vervolgens weer opstaat en ervan leert. Dat hoort nu eenmaal bij ondernemen! Tot slot bieden wij een goed salaris, met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Enthousiast geworden?

Ben jij de nieuwe Inkoop-star die wij zoeken en staan zaken als innovatie, marketing en productontwikkelingen bij jou, net als bij ons, hoog in het vaandel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief (solliciteren@bestfreshgroup.com). Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648) of kun je onze website bezoeken: www.valstar.com

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven