Accountmanager (junior)

Heb jij commerciële ambities?

Dan ben jij misschien wel onze junior accountmanager! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het commerciële beleid rondom de verkoop van onze producten bij jouw klant. Je wordt begeleid door een van onze ervaren Accountmanagers en gaat samen op zoek naar nieuwe kansen. Lijkt dit je wat? Kom dan ons team versterken en wij helpen je te ontwikkelen!

Accountmanager (junior)


WIE IS VALSTAR?

Al 90 jaar zijn we een familiebedrijf, gespecialiseerd in de export van (kas)groenten. We leveren dagelijks verse, gezonde producten aan supermarkten, groothandels, cateraars en de verwerkende industrie. Deze klanten bevinden zich in meer dan 40 landen.

In samenwerking met telers, leveranciers en klanten ontwikkelen we nieuwe concepten in het groenteschap met duurzame verpakkingen die aansluiten op de laatste trends en de behoeftes van de consument. Want wij geloven dat iedereen, elke dag moet kunnen genieten van smaakvolle, verse én duurzame groenten.

Valstar is onderdeel van de internationale bedrijvengroep Best Fresh: een toonaangevende familie van trotse handelaars en gespecialiseerde kwaliteitsmerken. Samen kunnen we aan elke vraag uit de markt voldoen: van biologisch verbouwde groenten en klassiekers uit eigen kas tot culinaire concepten voor professionele koks en onverwachte verassingen van exotische bodem.


JOUW TEAM

Je komt terecht in het commerciële team. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor de groei van onze merken en klantenbestand, in het programma krijgen van vaste lijnen en het uitbouwen van de categorie bij klanten. De uitdaging is om de klanttevredenheid te blijven verbeteren en samen met de klant commerciële doelstellingen te realiseren!

Doordat we onderdeel zijn van de Best Fresh, kun je jouw klanten van het complete assortiment groenten en fruit voorzien.  Zo schakel je over de exoten met Yex, biologische producten voorzien met BioWorld en over alle culinaire specialties met Eminent. Dat is de kracht van ons bedrijf!


WAT GA JE DOEN?

 • Jij houdt je bezig met het maken van aanbiedingen en dagelijkse prijzen voor bijvoorbeeld groothandels en food service;
 • De administratieve verwerking van het verkoopproces en het bewaken van lopende orders en leveringen;
 • Je hebt dagelijks contact met de klant over zijn wensen, kwaliteit en de beschikbaarheid;
 • Probeert nieuwe klanten te werven;
 • Je schakelt met inkoop en supply chain over de voorraden, beschikbaarheid en kwaliteit van jouw producten;
 • Je volgt trends, ontwikkelingen en noviteiten in de markt en hun impact op de handel


Na een gedegen inwerkperiode wordt het tijd om steeds meer taken zelfstandig op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen als accountmanager. Denk hierbij aan het onderzoek doen naar, beheren en acquireren van klanten. Natuurlijk word je tijdens dit proces intensief begeleid. Je gaat op zoek naar kansen en weet de lange termijn relaties met klanten verder te ontwikkelen.


WAT WIJ VRAGEN

Jij bent enthousiast, vol energie en het motiveert jou om met uitdagende targets te behalen! Samen met je collega’s maak je er een spel van wie die meeste paprika’s verkoopt… Verder beschik je over:

 • Strategisch denkvermogen en passie voor het opbouwen van relaties met klanten en collega’s;
 • Een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie / Sales / International Business;
 • 1 tot 3 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden. Nederlands, Engels in woord en geschrift, Duits is een pré.
 • Affiniteit met verse, gezonde groenten en fruit.


WAT JE KRIJGT

Uiteraard ontvang je een goed salaris, passend bij de functie. Verder bieden wij:

 • Ruimte om te leren jezelf te ontwikkelen met opleidingen of cursussen;
 • Een baan in de dynamische wereld van verse groente;
 • Werk in een prachtig kantoor op het duurzaamste bedrijventerrein van Nederland;
 • Een open, transparante organisatie; eerlijke communicatie en de kans om jouw idee werkelijkheid te maken;
 • De mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten georganiseerd door de Best Fresh Foundation;
 • (als de horeca weer open mag) een bedrijfsrestaurant met verse soepen, heerlijke broodjes, gezonde salades en guilty pleasures;
 • Maandelijks een box met verse groenten en fruit.


ENTHOUSIAST?

Ben jij de nieuwe star die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Wil je meer weten over deze vacature of over het werken bij Valstar? Je kunt contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648), een kijkje nemen op onze website www.valstar.com of even stiekem door het raam gluren op ons adres.

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven